przemyślenia turniejowe
Moderator: Hoax
przemyślenia turniejowe
Pierwsze pytanie skierowane do graczy wracających z Białego 

Mimo mojego wydaje się słabego wyniku jestem mega zadowolony z rozpy, niczego nie bede w niej zmieniał.
A wszystkim polecam slingi z poisonem na 2 oddziałach gutterów, po prostu miazga i ogień w szopie
.
No i tak sobie przemyślałem, od czasu kiedy mi abomka wstała 2x w jednej bitwie pól roku temu się chyba wypaliła i juz nie wstaje
A wszystkim polecam slingi z poisonem na 2 oddziałach gutterów, po prostu miazga i ogień w szopie

No i tak sobie przemyślałem, od czasu kiedy mi abomka wstała 2x w jednej bitwie pól roku temu się chyba wypaliła i juz nie wstaje

- Jacek_Azael
- Masakrator
Widzę, że ktoś z kolegą Gnatożujem sobie chyba zagrał lustrzankę, bo z tego co pamiętam, a grałem z nim często/gęsto, to on tak wystawia gutterów od dawna.Młody pisze:Mimo mojego wydaje się słabego wyniku jestem mega zadowolony z rozpy, niczego nie bede w niej zmieniał.
A wszystkim polecam slingi z poisonem na 2 oddziałach gutterów, po prostu miazga i ogień w szopie.

- Infernal Puppet
- Masakrator
Chyba malowaniem
.

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.