Skaven pisze:Po mapę rozkładu gwiazdek i pasków musicie się do Krisa zgłosić, bo to stary zadymiarz jest i pewnie będzie wiedział
Czy jeżeli jednostka nie liczy się do limitów core units to jest objęte tym ograniczeniem cyz z niego zwolniona??maksymalnie 4 jednostki podstawowe tego samego typu
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Na terenie szkoły nie, ale na ulicy Prusa zazwyczaj jest kilka-kilkanaście wolnych miejsc parkingowych. W razie kłopotów, dzwońcie do mnie - 502 75 33 44, wyrzucajcie stuff i pasażerów pod szkołą, a ja wbiję się na pasażera i pomogę coś znaleźć.Danrakh pisze:Kilka pytań:
1) Jest możliwość parkowania na terenie szkoły, czy trzeba szukać miejsca w pobliżu?
Jasne.2) Rozumiem, że przedpłata = zgłoszenie (również do side eventu jeśli będzie powiększona o te 20 zł) i nie trzeba dodatkowo informować organizatorów?
Do Undeada - marcin@vipgroom.pl. Format txt, termin: aby dostać pkt za przesłanie - czwartek 5 V. Wysłane w piątek zostaną przyjęte, ale bez pkt.3) Do kiedy, komu i czy w ogóle należy przesłać rozpiskę i w jakim formacie?
W formacie txt jak również w formacie pdf. Jak komu wygodniej.ksch pisze:Do Undeada - marcin@vipgroom.pl. Format txt, termin: aby dostać pkt za przesłanie - czwartek 5 V. Wysłane w piątek zostaną przyjęte, ale bez pkt.3) Do kiedy, komu i czy w ogóle należy przesłać rozpiskę i w jakim formacie?
Dwa ostatnie punkty to już Darek odpisze.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.