Bitwa o Bialystok
Bitwa o Bialystok
Wiec tak
duzy rulebook po angielsku nie podpisany
army book HE po angielsku
herosa na orle od WE lub HE
chaos knighta z 5ed z polamana lanca na piechote
skavena z bodajze 5ed
2 zombie
3 figsy imperium cale na brazowo(chyba robia za zombie)
male templaty
super klej do modeli plastikowych wygladajacy jak lakier do paznokci
duzy rulebook po angielsku nie podpisany
army book HE po angielsku
herosa na orle od WE lub HE
chaos knighta z 5ed z polamana lanca na piechote
skavena z bodajze 5ed
2 zombie
3 figsy imperium cale na brazowo(chyba robia za zombie)
male templaty
super klej do modeli plastikowych wygladajacy jak lakier do paznokci
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
czerwona tarcza z czerwonym kubraczkiem i czarnym kapturem oraz zlotym paskiem z jakimis trocinami na podstawce jako posypka
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Hmm... niech zgadnę. Jeden z nich w ciuchach ognistych i skóra pomalowana na zielono rozjaśniona, a podstawka modelowana z masy i pomalowana na szaro+ rozjaśnianie do Bleached Bone? Brakuje mi jednego takiego - drugi był niepomalowany więc najwyżej trudno nic się nie stanie jesli nie pasuje do opisu - czarny podkład i bardzo ciemne podstawowe kolory - podstawka niepomalowana...f4n pisze:Z Mantica.Relosu pisze: 2 zombie
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
f4n sie pomylil, bo fakt jeden jest z mantica-opis sie zgadza, natomiast 2 to zwykly zombie od vc z gw jakos nieszczegolnie pomalowany, po szczegoly odbioru prosze o pw.
Gniewko pisze:
jakby ktos z Warszawy jakos odbieral rzeczy od Relosu (osobiscie, poczta, cokolwiek), to mam tez do przekazania kurtke Szwentasa i chetnie ja razem podrzuce.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
a moja kurtka?
taka ciemnozielona?
Podobno w kanciapie zostały jakieś kurtki...
taka ciemnozielona?
Podobno w kanciapie zostały jakieś kurtki...
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
i ogólnie kostki, ludzie brali sobie do choko kostek bez pytania i to było slabe..... brakuje mi z 10ciu.....
nie widzialem Twojej kurtki.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Tak to jest jak się nie spakujesz po trzeciej bitwie tylko zostawiasz wszystko na stole. Podobnie zresztą z figsami, co czwarta osoba zostawiła armie na stolach W sobotę wieczorem wszyscy są w takim stanie że jakby weszła jakaś nieznana osoba z zewnątrz spakowała całą armię do plecaka i wyszła to nikt by się nie skapnął. A później są płacze że komuś coś zginęło albo ktoś coś ukradłCauliflower pisze:i ogólnie kostki, ludzie brali sobie do choko kostek bez pytania i to było slabe..... brakuje mi z 10ciu.....
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
To bardzo niedobrze....
pisaliście, że są jakieś kurtki w kanciapie, może będzie moja....
Bardzo bym prosił o sprawdzenie tego w wolnej chwili jeśli ktoś będzie na miejscu.
Ciemno zielona, bodajże z croppa.....
To już druga kurtka jaką gubię, więc fajnie jakby się znalazła.....
Z góry dzięki
pisaliście, że są jakieś kurtki w kanciapie, może będzie moja....
Bardzo bym prosił o sprawdzenie tego w wolnej chwili jeśli ktoś będzie na miejscu.
Ciemno zielona, bodajże z croppa.....
To już druga kurtka jaką gubię, więc fajnie jakby się znalazła.....
Z góry dzięki