A co sie nie pochwale :P
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Czy mi się zdaje, czy Lancelot się zarejestrował?Milo pisze:musiales to roztrabic bo inaczej by umarl... pofarcilo sie wam z tym GT nic wiecej...

A podobno nie lubisz Border Princes, nie wspominając nawet o Leprechaunie?

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Milo pisze:musiales to roztrabic bo inaczej by umarl... pofarcilo sie wam z tym GT nic wiecej...

hehe tomash a widzisz gdzies tam cos co moze wskazywac na jakas sympatie do lepra?:P co do tematu to sami sm mnie nie powalają o wiele fajniejsi sa eldarzy:D co nei zmienia faktu ze super sie zlozylo ze klient potrafil grac i bedziecie w wd no i na stronie gw jest nazwa to tez cos:) tak czy siak gratuluje. zasluzona nagroda mozna by powiedziec:)
- Hashmallum
- Mudżahedin
Przeciez tylu masterow teraztu pisujethral92 pisze:hash gratuluje, super pomalowane wydaje mis ie ze najlepsze malowanei ze wszystkich. a teraz spraw aby twoje tutoriale powrocily

A tak na serio - co byscie chcieli

Nie ma to jak Polska zawisc co Miloszku ??

- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
dopadłem ostatnio pare starych modeli Space Marines, którzy mają posłużyc do nauki grania w 40k. Ale nie mam pojęcia jak się maluje te rozjaśniane krawędzie, tzn jak generalnie cieniowac ich pancerze. Jakby nie chciało Ci się robic takiego tutoriala, bo za oczywisty dla większości to napisz choc kilka wskazówek dla poczatkujacegoHashmallum pisze:A tak na serio - co byscie chcieli??

O właśnie, lining, czyli krawędziowanie. Ja już chyba ogarnąłem tę technikę, ale wymagało to trochę eksperymentów. Z takimi niuansami jak konsystencja farby, "unurzanie" pędzla itp. itd.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

masz sie czym chwalic mmm... white dwarf to juz cos (duze cos) ]:->