A co sie nie pochwale :P

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Nie ma to jak gratulacje i cieszenie się z czyjegoś sukcesu.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Milo pisze:musiales to roztrabic bo inaczej by umarl... pofarcilo sie wam z tym GT nic wiecej...
Czy mi się zdaje, czy Lancelot się zarejestrował? ;)

A podobno nie lubisz Border Princes, nie wspominając nawet o Leprechaunie? :P
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Meter
Chuck Norris

Post autor: Meter »

gratulacje za pomalowanie zajefajnej armii i wybicie sie na amerykańskie piedestały :wink:

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

Milo pisze:musiales to roztrabic bo inaczej by umarl... pofarcilo sie wam z tym GT nic wiecej...
:shock: ale jaja - Z jak Zazdrość?! :?

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

Post autor: Robacek »

hehe tomash a widzisz gdzies tam cos co moze wskazywac na jakas sympatie do lepra?:P co do tematu to sami sm mnie nie powalają o wiele fajniejsi sa eldarzy:D co nei zmienia faktu ze super sie zlozylo ze klient potrafil grac i bedziecie w wd no i na stronie gw jest nazwa to tez cos:) tak czy siak gratuluje. zasluzona nagroda mozna by powiedziec:)

Awatar użytkownika
thral92
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: thral92 »

hash gratuluje, super pomalowane wydaje mis ie ze najlepsze malowanei ze wszystkich. a teraz spraw aby twoje tutoriale powrocily :)

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

Post autor: Robacek »

eldary Anandy Sisk wymiatają jak na armie do gry imo. a best army jest kiepawa;/

Awatar użytkownika
Hashmallum
Mudżahedin

Post autor: Hashmallum »

thral92 pisze:hash gratuluje, super pomalowane wydaje mis ie ze najlepsze malowanei ze wszystkich. a teraz spraw aby twoje tutoriale powrocily :)
Przeciez tylu masterow teraztu pisuje :P Po co moje tutki :> :D
A tak na serio - co byscie chcieli :) ??

Nie ma to jak Polska zawisc co Miloszku ?? :)
Obrazek

God's in His Heaven, All's Right With the World

http://Leprechaun-studio.com

Awatar użytkownika
Ryu
Chuck Norris

Post autor: Ryu »

Przeciez tylu masterow teraztu pisuje Razz Po co moje tutki :> Very Happy
Cóż za sarkazm... :P

Ogólnie gratki.

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

Post autor: Bruenor Battlehammer »

Hashmallum pisze:A tak na serio - co byscie chcieli :) ??
dopadłem ostatnio pare starych modeli Space Marines, którzy mają posłużyc do nauki grania w 40k. Ale nie mam pojęcia jak się maluje te rozjaśniane krawędzie, tzn jak generalnie cieniowac ich pancerze. Jakby nie chciało Ci się robic takiego tutoriala, bo za oczywisty dla większości to napisz choc kilka wskazówek dla poczatkujacego :wink:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

O właśnie, lining, czyli krawędziowanie. Ja już chyba ogarnąłem tę technikę, ale wymagało to trochę eksperymentów. Z takimi niuansami jak konsystencja farby, "unurzanie" pędzla itp. itd.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Przemas
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Przemas »

Bruenor Battlehammer pisze: Jakby nie chciało Ci się robic takiego tutoriala, bo za oczywisty dla większości to napisz choc kilka wskazówek dla poczatkujacego :wink:
to uprzedze Hashyste ;) - link

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

masz sie czym chwalic mmm... white dwarf to juz cos (duze cos) ]:->

ODPOWIEDZ