Time limit. 10.04.2011, Torun 1500
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
We Włocławku najlepsi gracze z województwa to Piotr dał sobie spokój 
krystian1wielki pisze:We Włocławku najlepsi gracze z województwa to Piotr dał sobie spokój
Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Loki, Ojciec Wilków, Władca Ognia, Wieczny Błazen, Wielki Kłamca.
Loki, Ojciec Wilków, Władca Ognia, Wieczny Błazen, Wielki Kłamca.
Jeszcze jeden, dwa tego typu posty i usunę sobie z podpisu feniksa a potem będę twierdził że jestem z Burkina Faso.We Włocławku najlepsi gracze z województwa to Piotr dał sobie spokój
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Było fajnie ale liczę że następnym razem ściągniecie więcej graczy
dzięki Panowie za sympatyczny turniej. Mimo skromnej obsady było zacnie, emocji nie brakowało do samiuśkiego końca
Krystianie ważna jakość nie ilość
Z niecierpliwością czekam na kolejny tur...
Krystianie ważna jakość nie ilość
Z niecierpliwością czekam na kolejny tur...
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
A ja jestem niepocieszony. 7 miejsce? WTF? Remis z Krystianem, (prawie) remis z Siwkiem i na dokładkę Artur. Trzech wymiataczy przyjąłem na klatę. Eh...
Turniej bardzo fajny. Dzięki chłopakom z Włocławka było naprawdę turniejowo, a najbardziej cieszę się z obecności Arbala i Kłamcy. WFB w Toruniu znów zaczyna działać
No i było też 2 potencjalnych graczy, więc czekamy na efekty "wizyt zapoznawczych".
Turniej bardzo fajny. Dzięki chłopakom z Włocławka było naprawdę turniejowo, a najbardziej cieszę się z obecności Arbala i Kłamcy. WFB w Toruniu znów zaczyna działać
Turniej ekstra.
Kameralnie, sympatycznie, nawet kawkę mi przyniesiono
Następnym razem na bank zawitam znowu i zwisa mi czy będzie osiem osób czy czterdzieści. Miejsce w dziesiątce było gwarantowane a podium raduje mą chciwą na sukcesy duszę. Bitwy prawie że bezciśnieniowe a uśmiałem się za ostatnie dwa miesiące
Na takim lajcie lubię grać.
Dzięki.
Kameralnie, sympatycznie, nawet kawkę mi przyniesiono
Następnym razem na bank zawitam znowu i zwisa mi czy będzie osiem osób czy czterdzieści. Miejsce w dziesiątce było gwarantowane a podium raduje mą chciwą na sukcesy duszę. Bitwy prawie że bezciśnieniowe a uśmiałem się za ostatnie dwa miesiące
Dzięki.
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.
wyniki:
1. Krystian Lewandowski - Empire
2. Michał Walczak - DE
3. Piotr Siwek - Skaveny
4. Artur - O&G
5. Bartosz - WE
6. Artur Schodowski - HE
7. Mateusz Pejas - HE
9. Tomasz Wegrzyn - Bretonnia
8. Jan Zalewski - WE
1. Krystian Lewandowski - Empire
2. Michał Walczak - DE
3. Piotr Siwek - Skaveny
4. Artur - O&G
5. Bartosz - WE
6. Artur Schodowski - HE
7. Mateusz Pejas - HE
9. Tomasz Wegrzyn - Bretonnia
8. Jan Zalewski - WE
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2011, o 08:14 przez kemot, łącznie zmieniany 1 raz.
Gratuluje chłopakom - prawdziwy najazd Fenixa na Toruń. 4 graczy Fenixa w pierwszej 5-tce
Josiph ? Co się stało ???
Jasiu to jakaś nowa twarz w Toruniu ? I to leśniakami - bravo !
P.S. No szkoda, że z synem nie mogłem pojechać
- następnym razem też dojedziemy 
Josiph ? Co się stało ???
Jasiu to jakaś nowa twarz w Toruniu ? I to leśniakami - bravo !
P.S. No szkoda, że z synem nie mogłem pojechać