Alternatywne figurki.
Moderator: Yudokuno
Re: Alternatywne figurki.
http://cgi.ebay.com/3516-DHL-CLASSICS-D ... 4aa96a8467
http://www.reapermini.com/Miniatures/shield/price/03004
Niezła figsy hero na piechtę, nie sądzicie? Choć podstawki figurek DHL są pewną wadą.
http://www.reapermini.com/Miniatures/shield/price/03004
Niezła figsy hero na piechtę, nie sądzicie? Choć podstawki figurek DHL są pewną wadą.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
- Rafał_Pękala
- Mudżahedin
Kefas: też myślałem o takich shade'ach ale łebki byłyby do wymiany te są takie jakieś mangowe
Rasti: Co do harpii to na necie widziałem już różne w formie orzełków, małych smoków itp. tylko się zastanawiam jakby to zostało odebrane na turniejach. Poza tym w rzeczywistości harpie to przecież ptaki
Rasti: Co do harpii to na necie widziałem już różne w formie orzełków, małych smoków itp. tylko się zastanawiam jakby to zostało odebrane na turniejach. Poza tym w rzeczywistości harpie to przecież ptaki
wydaje mi się, że to kwestia malowania Rafale bo główki takie uszate są podobne do elfickich ale fakt, że wyraz twarzy mają taki dobrotliwy że aż się chce wymienić na takie typowe zgorzkniałe gęby darków
ed
a tutaj mam jeszcze egzeków: zajebiste wzory imo nie wiem czy były w tym temacie
ed
a tutaj mam jeszcze egzeków: zajebiste wzory imo nie wiem czy były w tym temacie
Na turniejach były by do zakceptowania jeśli cała armia miała by taki wydzwięk. Tak samo jak np. szkieletowe EMP czy goblińska bretonia.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Nie udziwniaj, Garg. Egzekutor to zakuty w ciężką zbroję wojownik z dwurakiem - nie można go porównywać do goblińskiej brety. Te figurki to niemal klony GW - co w nich widzisz niemożliwego do zaakceptowania?
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
A wyżej wymienione zamienniki są metalowe czy plastikowe? Nie znalazłem takiej informacji Jak dla mnie modele z lekką nutką awangardy/nowoczesności i gdybym na nich postawił, to wolałbym już mieć całą armię w takim klimacie Są może jeszcze jakieś inne oddziały poza tymi?
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
metalowe
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
No naprawdę ładna hyderka
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Egzeki bardzo fajne, aczkolwiek mieczyki bym zmienił.
Natomiast Hydra pełen wypas, daje wrażenie naprawdę groźnej bestii [=
Natomiast Hydra pełen wypas, daje wrażenie naprawdę groźnej bestii [=
- Rafał_Pękala
- Mudżahedin
jak dla mnie zbyt spasła się wydaje, aczkolwiek wrażenie sprawia pozytywne