Konwersje
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Konwersje
Jeśli ktoś jest ciekaw, to zamieściłem właśnie fotki swoich skonwertowanych plastikowych kuszników
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 1&start=20
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 1&start=20
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
Czy jakiś mistrz konwertowania, myślał może nad przerobieniem thunderersów ze skull passa na kuszników?
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
hmmm dzięki za pomysłBooxi pisze:Czy jakiś mistrz konwertowania, myślał może nad przerobieniem thunderersów ze skull passa na kuszników?
pomieszam modele w ten sposób
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
no sposko ale powiedz jak ich skonwertować żeby te kusze targali w łapach
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
wg mnie prosto... szlifujesz lufy od góry tak by przypominały kusze i naklejasz (teraz nie bijcie za brak specjalistycznych nazw) "wyginajkę" z cięciwą z zestawu kuszoliBooxi pisze:no sposko ale powiedz jak ich skonwertować żeby te kusze targali w łapach
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
- gerald_tarrant
- Masakrator
dokładnie tak są rozwiązane Dwarfy/Chaos Dwarfy ManticaSmh pisze:wg mnie prosto... szlifujesz lufy od góry tak by przypominały kusze i naklejasz (teraz nie bijcie za brak specjalistycznych nazw) "wyginajkę" z cięciwą z zestawu kuszoliBooxi pisze:no sposko ale powiedz jak ich skonwertować żeby te kusze targali w łapach
masz dwarf trzyma kolbę w ręku, zpiłowaną od góry i doklejasz mu kuszę/blunderbussa
Nom ja też bym tak zrobił, jak tak patrzę na tego thunderera to nie będzie to trudna konwersja Ja bym uciął lufę jakieś 3 milimetry za końcem dłoni kraśka i spiłował od góry. Potem wystarczy dorobić z GSu/doczepić z bitsów tą część kuszy w kształcie łuku (nie wiem jak się fachowo nazywa)
jest to po prostu: luczysko (mozna tez sie spotkac z nazwa: luk kuszy)
pozostale czesci to: cieciwa, loze kuszy (z kolba) i zamek (spust).
pozostale czesci to: cieciwa, loze kuszy (z kolba) i zamek (spust).
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Pytanko: zakupiłem właśnie żyrosa z drugiej ręki i niestety nie ma tej plastikowej tulejki dla latacza. A chciałbym, żeby był dosyć wysoko jak na latające cudo przystało. Więc jak zrobić takową rzecz? Możliwie jak najtańszym kosztem.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
Najtańszym kosztem to miedziany lub mosiężny pręt (oczywiście nie wygląda to porażająco).
W sklepach z modelami latającymi można również kupić różnego rodzaju pręty z tworzyw sztucznych, choć nie mają tam raczej przezroczystych.
No i oczywiście możesz zrobić manewr z przelotem żyrka nad wierzchołkiem drzewa lub skałą.
W sklepach z modelami latającymi można również kupić różnego rodzaju pręty z tworzyw sztucznych, choć nie mają tam raczej przezroczystych.
No i oczywiście możesz zrobić manewr z przelotem żyrka nad wierzchołkiem drzewa lub skałą.
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-
- "Nie jestem powergamerem"
W zestawie wyspa krwi 2 tulejki do gryfa więc popytaj to może sprzedadzą tanio
Ps wiem ponieważ sam mam ten zestaw
Ps wiem ponieważ sam mam ten zestaw
Runelord przerobiony na piechotę, ręce wymienne na magnesy.
Więcej zdjęć w moim temacie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 6&start=60
Więcej zdjęć w moim temacie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 6&start=60
słowo stało się ciałem, poniżej fota porównawcza jak to wychodzi, wiem, że kolba innych rozmiarów, no ale do cholery Krasie modyfikują swoją broń by była lepsza ;PSmh pisze:wg mnie prosto... szlifujesz lufy od góry tak by przypominały kusze i naklejasz (teraz nie bijcie za brak specjalistycznych nazw) "wyginajkę" z cięciwą z zestawu kuszoliBooxi pisze:no sposko ale powiedz jak ich skonwertować żeby te kusze targali w łapach
na pierwszy rzut oka wygląda dziwnie, lecz tak jak do wojowników konwertowanych ze sztandarowych i muzyków trzeba się przyzwyczaić Dostanie chłopak jeszcze strzały i dodatki i będzie git malina
jak się podoba?
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
mi sie podoba bardzo. sam mam już takiego na półce. czekam aż wytrzasnę więcej kusz i bede mieć cały regiment w tym stylu
Kupiłem sobie Manticowych dwarfów. Ogółem mi się b. podobaja... tylko te brody. Stwiedziłęm ze coś musze z nimi zrobić
Narazie wymodziłem tyle.
Na zdjęciach jakos dziwnie to wyglada
Ale oceńcie, poradźcie co poprawic i tak dalej
Jeszcze schnie wiec Jeśli jest straszna tragedia mona zawsze zdrapac
Narazie wymodziłem tyle.
Na zdjęciach jakos dziwnie to wyglada
Ale oceńcie, poradźcie co poprawic i tak dalej
Jeszcze schnie wiec Jeśli jest straszna tragedia mona zawsze zdrapac
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
1) ale fuuuj nadlewki
2) jeśli to GS to masz cholernie prześwietloną fotę
3) coś z tego może być (chociaż wygląda jak mikołaj)
2) jeśli to GS to masz cholernie prześwietloną fotę
3) coś z tego może być (chociaż wygląda jak mikołaj)
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
Trochę odświeżę temat.
W weekend postaram się zrobić zdjęcia warriorom z dwurakami, przerobionymi z minersów. Na razie "gotowych" jest tylko 7-miu, reszta (17) czeka na lepsze czasy (wolne popołudnie i jakieś bitsy oraz kąpiel w docie).
W weekend postaram się zrobić zdjęcia warriorom z dwurakami, przerobionymi z minersów. Na razie "gotowych" jest tylko 7-miu, reszta (17) czeka na lepsze czasy (wolne popołudnie i jakieś bitsy oraz kąpiel w docie).
zajebiście mi sie muzyk podoba, musze tez cos zrobic z moimi bo bede miec z 40 i chce miec FCG do nich. pomysł super ;]
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed