EURO 2012
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
A ja wam powiem jedno, Polska i tak zdąży z organizacją, na wstępie wystąpią Edyta i Piotruś Rubik (alias Rydzyk ), a do tego MY DAMY TO CO MAMY NAJLEPSZE - SĘDZIÓW !!!! Zgrupowanie na Śląsku już rozpoczęte, nasi arbitrzy zjeżdżają z całego kraju, minister Ziobro dał im wolną rękę w działaniu, a Prezes Listkiewicz oprócz kontroli Kaczyńskiego, zajął się strojami dla sędziów, czyli szarymi więziennymi pasiakami ... nie możemy przegrać z takimi arbitrami ... elitą sędziowską świata ... do boju POLSKA!!!
A we Wrocławiu ludzie nie myją nóg.Pawełek pisze:...czyli gdzie beda przychodzi jak nie w gdansku czy wroclawiu?
bo lodz jako najbardziej syfiaste miasto opada
Nie masz nic sensownego do powiedzenia to nie klikaj w ten przycisk "wyślij".
A licky boom boom down!!!
Wracając do tematu Euro - dzisiaj już mówili w TV, że Publiczna telewizja zapewne pokaże mecze Polaków a reszta o ile TVP będzie miała prawa będzie na TVP Sport Wiecie co to oznacza będziemy musieli wykupić jakiś zasrany abonament.
Mam nadzieję jednak, że wszystkie mecze będą na Polsacie i P.Sport/Extra z tym, że tych kanałów też sporo osób niema
Tylko w PL takie coś jest możliwe.
Mam nadzieję jednak, że wszystkie mecze będą na Polsacie i P.Sport/Extra z tym, że tych kanałów też sporo osób niema
Tylko w PL takie coś jest możliwe.
Od wyboru organizatorów Euro2012 minęło już troszkę czasu i jak widać nic nie widać - czyli prawie nic nie zrobiono. Jarmark Europa jeszcze funkcjonuje a nasi politycy mają coraz lepsze pomysły o chociażby taki:
http://wiadomosci.onet.pl/1548767,11,item.html
Naszym krajem rządzą pajace, w TV na pytanie czy obecny rząd ośmiesza się swoimi decyzjami 96% osób uważa, że jak najbardziej.
Teraz zaczynam się zastanawiać czy POLSKA nie ośmieszy się z organizacją Euro bo jak słyszę i czytam takie wypowiedzi i pomysły to scyzoryk mi się w kieszeni otwiera.
http://wiadomosci.onet.pl/1548767,11,item.html
Naszym krajem rządzą pajace, w TV na pytanie czy obecny rząd ośmiesza się swoimi decyzjami 96% osób uważa, że jak najbardziej.
Teraz zaczynam się zastanawiać czy POLSKA nie ośmieszy się z organizacją Euro bo jak słyszę i czytam takie wypowiedzi i pomysły to scyzoryk mi się w kieszeni otwiera.
Pomijając fakt, że sprzedanie tych praw do organizacji byłoby niemożliwe, bo nie my nimi dysponujemy. Nie po to się robi te prezentacje i jest się ocenianym, aby potem zwycięzca tymi prawami handlował. To nie draft NBA. Organizator dostaje specjalne fundusze na organizację. Zostaliśmy wyznaczeni przez UEFA i to ona może zmienić gospodarza.
My możemy co najwyżej zrzec się organizacji - tylko tyle. A sprzedaż - to świadczy o głupocie i braku rozeznania w realiach.
My możemy co najwyżej zrzec się organizacji - tylko tyle. A sprzedaż - to świadczy o głupocie i braku rozeznania w realiach.
polska Armenia 0 - 1 (troche nie z tematem, wybaczcie)
w stadiony wierze ze je wybudują, ale neiwierze ze wybuduja drogie, ktorymi na te stadiony sie dojedzie
Zawsze się zastanawiałem czemu astekowie przepowiedzieli apokalipse na 2012 rok... Teraz już wiadomo
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
- Chaoschild
- Chuck Norris
Dzis czytalem ze Wlosi ostro napieraja na nas, ze im Euro ukradlismy itp. Co za dziady, okazuje sie ze nie wszystko da sie jednak kupic
- Chaoschild
- Chuck Norris
No no.....my tylko sie dolozylismy
Dziku nie można być takim pesymistą, zobaczysz awansujemy do EURO 2008, a EURO 2012 wyjdzie super. Przecież my Polacy zawsze potrafiliśmy się spiąć w najważniejszych momentach.DZIK pisze:BARDZO z tematem
brzmi jak podsumowanie
Mam nadzieję że odnajdziemy się na stadionie i zagramy przynajmniej o 3 miejsce.
Pzdr.