Ankieta
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Też wypełniłem
Świnia! (foch)Goglem pisze:Mam ankietę kierowaną do graczy w wieku gimnazjalno-licealnym. Oto link http://www.ankietka.pl/ankieta/58421/ja ... zycie.html
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Nie fochaj tylko wypełniaj
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Wypełniona
9. Jakie odczucia towarzyszą ci podczas grania ? *
1) zrelaksowanie
2) złość
3) zdeterminowanie
4) stres
5) strach
6) agresja
7) inne
Bać się podczas gier? Chyba, że chodzi o horrory, to spoko
9. Jakie odczucia towarzyszą ci podczas grania ? *
1) zrelaksowanie
2) złość
3) zdeterminowanie
4) stres
5) strach
6) agresja
7) inne
Bać się podczas gier? Chyba, że chodzi o horrory, to spoko
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Tak chodziło min. o horrory. A co do wieku, to ankieta miała być przeprowadzona w szkole, ale jak zobaczyłem, że aby mieć ankietę na hasło trzeba wybulić 29 zl to jakoś mi się odechciało i postanowiłem, że się z wami nią podzielę, bo i tak duża liczba osób z poza naszej szkoły ją wypełni.
@ Maciom
Fajnie że się z nami tym podzieliłeś, ale nikt nie potrzebował tej informacji...
Fajnie że się z nami tym podzieliłeś, ale nikt nie potrzebował tej informacji...
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
jestem uczniem . W nowej podstawie programowej w kl. 2 gim. uczniowie muszą przeprowadzić projekty edukacyjne (coś tak trochę jak na studiach) na które mamy ok. pół roku czasu. Projekty robi się w grupach (najczęściej 4-7 osobowych, ale ja jestem w 2 osobowej grupce), a pod koniec projektu nawzajem się oceniamy i min. na takiej podstawie wystawiane są oceny za projekt (oczywiście kluczowe słowo ma nauczyciel-opiekun grupy) Ocena z projektu wlicza się w ocenę ze świadectwa. A żeby projekt był ciekawszy to postanowiłem ze znajomym przeprowadzić ankietę do projektu (wiecie wyższa ocena itp. ).Andrzej pisze:To kim Ty jesteś w tej szkole, że zajmujesz się takimi rzeczami?
Lol, w moim bylym gimnazjum w zyciu by to ni wypalilo. Jestes w prywatnym, czy panstwowym?
Poczulem sie jak 15latek podczas jej wypelniania "Czy Twoi rodzice wiedza co robisz przed komputerem" - hahahaha
Wypelnilem.
Wypelnilem.