Pogłoski
Re: Pogłoski
odział na Hipogryfach byłby nie flufowy. W Rycerzach Graala pisze, że hipogryfy to samotnicy i tylko szaleniec próbowałby zrobić z nich odział.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Wyjdzie nowy book to i fluff może ulec zmianie i może się okazać, że hipogryfy nagle zatęsniły za towarzystwem i teraz już lubią latać stadami. A tak na poważnie - myślę, że jeśli koszt punktowy 200pkt za hipogryfa się utrzyma to kto by chciał wystawiać taki oddział?Matis pisze:odział na Hipogryfach byłby nie flufowy. W Rycerzach Graala pisze, że hipogryfy to samotnicy i tylko szaleniec próbowałby zrobić z nich odział.
a może zrobią hipogryfa jak warghulfa- że sam sobie może chodzić
Z takich dywagacji to hipogryf bylby teraz calkiem grywalny (jak na swoje mozliwosci) gdyby znosil limit 0-1 na pegazy
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
a z ciekawości - czy 8ed booki też będą po PL? bo o orkach w pl nic nie słychać narazie ;/
To pytanie do Witolda Fabera, on się m.in. zajmuje wydawanie PL armybooków. offtopu koniec.BoB's miniatures pisze:a z ciekawości - czy 8ed booki też będą po PL? bo o orkach w pl nic nie słychać narazie ;/
pzdr!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
limit 0-1 na 100% zostanie zniesiony, w tej chwili jesteście jedyną armią z takim ograniczeniem.
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
Jak zapewne zauważyliście, wszystkie nowe armie dostają jakiegoś kolosa/potwora - generalnie "idą w górę".
Zastanawiam się co mogliby Nam wcisnąc? Wydaje mi się, że trebusze urosną, tak samo jak się stało ze skavenskimi machinami i będą at last plastikowe (nie to żebym miał oryginalne ;P)
Mi to się jakieś wywerny marzą, albo chociaż by tego hippogryfa zrobili z prawdziwego zdarzenia, bo mój Archaoński pegaz jest większy....
Btw. następne leśne elfy idą niestety, ale to z niepotwierdzonego, chociaż pewnego źródła wiem.
Zastanawiam się co mogliby Nam wcisnąc? Wydaje mi się, że trebusze urosną, tak samo jak się stało ze skavenskimi machinami i będą at last plastikowe (nie to żebym miał oryginalne ;P)
Mi to się jakieś wywerny marzą, albo chociaż by tego hippogryfa zrobili z prawdziwego zdarzenia, bo mój Archaoński pegaz jest większy....
Btw. następne leśne elfy idą niestety, ale to z niepotwierdzonego, chociaż pewnego źródła wiem.
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
nie wiadomo, z tego co wiem oficjalna wersja to: tk, ok, breta, ale słyszałem też tk, breta, oraz tk, we, breta, wiec każdy mówi z grubsza co innego
teraz wychodzi dodatek do magii(kampania, modele potworów i magicznych miejsc oraz księga z czarami i przedmiotami)
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
No nie! jak ja połowę zrobiłem to wychodzą potwory do magii ;/
Ostatnio zmieniony 12 gru 2011, o 07:43 przez BoB miniatures, łącznie zmieniany 1 raz.
BoB's miniatures pisze:nie wiadomo, z tego co wiem oficjalna wersja to: tk, ok, breta, ale słyszałem też tk, breta, oraz tk, we, breta, wiec każdy mówi z grubsza co innego
też słyszałem, że WE wyjdą przed bretonią i ok od jednego pracownika gw ale na razie to tylko pogłoski a wiadomo, że zanim wyjdzie kolejna armia do batla jest wcześniej jakaś do 40k i SoM.
Sam sobie zrobię offtop - ostatnio zastanawiałem się nad metalem z którego tworzono stare dzwony i sobie przypomniałem ze to był właśnie spiż. Chwilę po tym pomyślałem, ze znowu długi czas tego słowa nie usłyszę - ''chyba ze gniewko coś wyciągnie'' Nie musiałem długo czekaćGniewko pisze:Wiadomo, że złoty wiek mieliśmy w V edycji. Teraz jest srebrny i oby pozostał taki w nowej edycji, bo spiżowego nie zdzierżę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Gniewko kto ci każe grać na nowych modelach? Ja na twoim miejscu odlewał bym stare wzory.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów