Pomoc dla Xenia .

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

Zablokowany
Awatar użytkownika
XenoX
Mudżahedin

Pomoc dla Xenia .

Post autor: XenoX »

Siemka , jak ktoś chce mi pomóc , bo chciałbym podpytać o troche technik w celu samoudoskonalenia się to bardzo prosiłbym o kontakt na gg . 11632281 o ile oczywiście to nie jest kłopot :P z góry dziękuję .

Przepraszam jak nie napisałem to we właściwym miejscu .

Pozdrawiam . X
Obrazek
Moje gg ? ok - 11632281
Pozdrawiam X.

Awatar użytkownika
LuciusII
Oszukista

Post autor: LuciusII »

Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro. :wink:

Awatar użytkownika
XenoX
Mudżahedin

Post autor: XenoX »

wiem że jest opcja "szukaj" tylko niepotrafie zastosować tego co jest tam napiane .
Obrazek
Moje gg ? ok - 11632281
Pozdrawiam X.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

No bez żartów, są w dziale "tutoriale" (w necie jest jeszcze więcej, chociażby na CMON) tutki dla początkujących gdzie masz wszystko krok po kroku razem z fotkami zapodane. Zacznij od tego a później przejdź do bardziej zaawansowanych technik, do których zresztą też są tutki w necie.
I sorry ale nie wierze że nie jesteś w stanie nałożyć jednej równej warstwy farby a potem jej zdrybrushować/zwashować a to przecież są podstawy. Na dodatek dzięki który można pomalować figurki na znośny TT, który będzie zgarniał ok. 50% punktów z oceny malowania na masterach.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Zablokowany