Lexi You must be sexy

przecież Ci mówiłem o tym w Białym

Tutaj się zgodzę Ziemko z Tobą - czasami mogą być jakieś nielegalne rzeczy i po to są sędziowie (czyli Ty i Pasiak) byście to skontrolowali.Ziemko pisze:Malin jestes waflem.
Regulamin jest regulaminem - do 24 czekam na rozpy.
Na kazdym lokalu nieuro by nie bylo sprawdzania rozp, ale niestety gracze ciagle popelniaja bledy w rozpiskach zapominajac o jakims ograniczeniu, wiec stad to wysylanie rozpisek.
- parowanie tak jak na DMP:
Po 1 graczu z danej druzyny rzuca koscia ten, ktory wygral rzut ma prawo wystawic swojego zawodnika lub kazac przeciwnikowi wystawic swojego zawodnika.
Gracz, ktory zostal wystawiony ma prawo wyboru stolu na ktorym bedzie toczyla sie rozgrywka.
W drugim paringu zawodnika jako pierwszego wystawia druzyna, ktora nie wystawila go jako pierwszego swojego zawodnika w pierwszym paringu itd.
- zakaz powtarzania armii wewnatrz teamu
- maksymalny wynik jaki moze uzyskac team na druzynie przeciwnika to 42:18 nawet jesli druzyna wygrala 60:0
Ma Cię kto leczyć i dopomagać więc nie marudź, będzie dobrze, SIŁAZiemko pisze:Pierwsza tura losowanie, z nastawieniem zeby teamy z tych samych klubow nie graly ze soba.
W drugiej i trzeciej - normalny system szwajcarski.
Dimmu & Malin - laszcie sie, jestem chory, kuresssko zle sie czuje, a wy mnie dobijacie jakimis glupimi tekstami - omg
aha, dowcip mu się wyostrzył czyli nei jest tak źle z tym jego zdrowiem.Ziemko pisze:Wyciag z traby Malina - tylko rozumiem, ze musze trabe najpierw odciac?
tedzio pisze:Gogol's resurrection squad (Teddy, Korhil ,Smerfmaster) nie jedziemy.
tedzio pisze:Gogol's resurrection squad (Teddy, Korhil ,Smerfmaster) nie jedziemy.
;( przepraszamy... dla mnie to też jest dosyć niespodziewane, no ale tak wyszło :<Ziemko pisze:Tedzio i Korhil podpadliscie, nie bedzie wspolnego grania w SC2![]()
![]()
Moze jakas ekipa z Torunia by sie skleila?
Kemot popytaj swoich 2-3 osoby i jest 12sty team.
Nie chcialbym, zeby ktos musial pauzowac, bo to az 3 osoby nie graja![]()