Kislev- tam GW mówi dobranoc
Moderator: #helion#
Re: Kislev- tam GW mówi dobranoc
jest car boris, sa misie z 4 ed. wood elfow... krasnala na niedzwiedziu ma tez w ofercie Scibor. jakby lepiej poszuac to pewnie wiecej by sie tego znalazlo...
"I fart in your general direction"
http://cgi.ebay.com/KISLEV-Army-Book-WA ... 3efdbd9961
Jakby ktos szukał to na ebayu znalazłem, niestety 5 godzin do końca, ale zaraz jeszcze raz powinno zawisnąć.
Jakby ktos szukał to na ebayu znalazłem, niestety 5 godzin do końca, ale zaraz jeszcze raz powinno zawisnąć.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Nie wiedziałem gdzie o to zapytać,ale temat chyba chociaż po części dobry
Chodzi o to czy mogę Kislev włączać do armii Imperium bez żadnych ograniczeń? Czy są jakieś zasady? Wymóg wystawienia jakiegoś bohatera coś takiego? Możę tylko określona ilośc punktów może być wydana na Kislev?
Chodzi o to czy mogę Kislev włączać do armii Imperium bez żadnych ograniczeń? Czy są jakieś zasady? Wymóg wystawienia jakiegoś bohatera coś takiego? Możę tylko określona ilośc punktów może być wydana na Kislev?
nie chcę być chamski czy wredny, ale....spóźniłeś się o całą edycję
można było wystawiać do 6ed Imperium jako kontyngent, wszystko opisane w armyliście do kislevu
oprócz tego można było wystawić Griffon Legion jako rare i mógł być traktowany jako normalna jednostka Empire (czyli dołączanie bohaterów i magiczne sztandary) a nie najemnicy
można było wystawiać do 6ed Imperium jako kontyngent, wszystko opisane w armyliście do kislevu
oprócz tego można było wystawić Griffon Legion jako rare i mógł być traktowany jako normalna jednostka Empire (czyli dołączanie bohaterów i magiczne sztandary) a nie najemnicy
nie, nie możesz ich w ogóle wystawić, chyba że organizator się zgodzi, mi jakiś czas temu pozwolono, może dlatego że było to coś dziwnego zamiast drugiego czołgu
swoją drogą się spisali całkiem nieźle, dzięki tym 2" dłuższej szarży, oraz S4 (S6 z lancą), chociaż mocno musiałem ich zasłaniać od ostrzału, mam nadzieję, że KO w nowej edycji będzie mogło mieć barding po wykupie a nie wbudowany
swoją drogą się spisali całkiem nieźle, dzięki tym 2" dłuższej szarży, oraz S4 (S6 z lancą), chociaż mocno musiałem ich zasłaniać od ostrzału, mam nadzieję, że KO w nowej edycji będzie mogło mieć barding po wykupie a nie wbudowany
Obejrzałem filmik http://www.youtube.com/watch?v=Iml4jJ0w ... ure=fvwrel o husarii o od razu zachciało mi się zobaczyć ją w Warhammerze. Niestety Skrzydlata Kawaleria Kirslevu jest dość droga, a wygląda... rusko. Dlatego prze-konwertuje jeden oddział Rycerzy Zakonnych na Husarię.
Z czego mógłbym zrobić skrzydła i proporce na lance. W ostateczności mogę prze-konwertować oddział kawalerii Bretonii.
Z czego mógłbym zrobić skrzydła i proporce na lance. W ostateczności mogę prze-konwertować oddział kawalerii Bretonii.
For Sigmar and the Empire!
Peroox pisze:Dlatego prze-konwertuje jeden oddział Rycerzy Zakonnych na Husarię.
To moja Husaria, musiałbyś mieć dostęp do jakichkolwiek skrzydeł i żywica w ruch, od zwykłego KO lepsi są Outy/Pistole, jak się dopatrzysz części to widać że sporo z nich jest wzięte, reszta to bitsy na ogół z KO
Mam pozostałości z piątki Outsaidersów. Więcej bitsów mam do kawalerii. Skrzydeł nie mam żadnych, jednak chyba mógłbym je zrobić z modeliny.
Pech jest taki, że kawalerię mam już sklejoną, kolejny oddział na razie niepotrzebny, a kasę chcę zainwestować w piechotę(mało mam jej) i kuszników. Mogę coś pododawać, lub odjąć.
Twój oddział jest fajny. Skąd wiozłeś te fajne okrągłe tarcze?
Pech jest taki, że kawalerię mam już sklejoną, kolejny oddział na razie niepotrzebny, a kasę chcę zainwestować w piechotę(mało mam jej) i kuszników. Mogę coś pododawać, lub odjąć.
Twój oddział jest fajny. Skąd wiozłeś te fajne okrągłe tarcze?
For Sigmar and the Empire!
Szacun za tą robotę z Husarią. Wystwiasz ich jako KO, czy może grasz na Kislevie?. Szkoda że GW olało tą "słowiańską" armie. No może LS się zlituje i dopuści na tego fanowskiego booka
Byłbym sceptyczny co do dopuszczania fanowskich Ab przez LS , pokazali swoje stanowisko przy prośbie o dopuszczenie AB do DOW .cobra651 pisze:Szacun za tą robotę z Husarią. Wystwiasz ich jako KO, czy może grasz na Kislevie?. Szkoda że GW olało tą "słowiańską" armie. No może LS się zlituje i dopuści na tego fanowskiego booka
Także marne szanse.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)