"Młotkowy" - bezpłatny magazyn WFB - NUMER 4 do pobrania!!!
Re: "Młotkowy" - bezpłatny magazyn dla fanów WFB - NUMER 2!
ja do 02.30:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Słowem komentarza, bardzo podoba mi się to bardziej turniejowe podejście do tematu WFB, świetny pomysł z wciągnięciem innych osób do tworzenia artykułów (np. dobrze że recenzji orków nie zrobił gracz demonów/dwarfów/ogrów czy lizaków )
Większość zin-ów ma ten problem, że jest przeładowana fluffem, itp - co interesuje jedynie fanatyków. Informacji o światku turniejowym można było szukać jedynie na forach.
Kiedy kolejny numer? przed czy po dmp/euro i czy będzie z nich relacja?
Większość zin-ów ma ten problem, że jest przeładowana fluffem, itp - co interesuje jedynie fanatyków. Informacji o światku turniejowym można było szukać jedynie na forach.
Kiedy kolejny numer? przed czy po dmp/euro i czy będzie z nich relacja?
- The WariaX
- Falubaz
U mnie jest taki śmieszny wałek. Jak pobiorę za pomocą obrazka to mi wyskakuje później, że plik jest uszkodzony. Natomiast jak za pomocą linka (prawy zapisz) to all jest ok, to ja mam coś popsute?
Zapraszam do mojej galerii :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Miałem dokładnie tak samo.The WariaX pisze:U mnie jest taki śmieszny wałek. Jak pobiorę za pomocą obrazka to mi wyskakuje później, że plik jest uszkodzony. Natomiast jak za pomocą linka (prawy zapisz) to all jest ok, to ja mam coś popsute?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
+1 - tak samoArbiter Elegancji pisze:Miałem dokładnie tak samo.The WariaX pisze:U mnie jest taki śmieszny wałek. Jak pobiorę za pomocą obrazka to mi wyskakuje później, że plik jest uszkodzony. Natomiast jak za pomocą linka (prawy zapisz) to all jest ok, to ja mam coś popsute?
A poza tym, to dołączę się do gratulacji. Kilka genialnych pomysłów i o wiele lepiej się czyta. Poza tym wszystkie teksty na dobrym (i przede wszystkim równym) poziomie.
Po otwarciu kolejnego numeru byłem pozytywnie zaskoczony objętością. Tyle stron czytania
Podzielę się paroma spostrzeżeniami:
1) Wstęp do raportu bitewnego dał mi jasno do zrozumienia, jaki będzie wynik starcia ("Przez moment wódz uwierzył, że ma szanse powstrzymać natarcie. Ta chwila nie trwała długo."). Trochę popsuło mi to zabawę, bo od tego momentu jedyne co mogłem śledzić, to rozmiar porażki zielonoskórych
2) Kampania - porządnie opracowana, aż korci, by ją przetestować, jednak... niełatwo będzie o cały ten "piaszczysty layout" i pewnie nie będę tu odosobnionym przypadkiem, który nie ma piramid, oaz i pustynnej ziemi Czas zatem pomyśleć, jak sobie z tym poradzić
3) Rzeczowo i zwięźle opisane armie dla początkujących, na coś takiego czekałem
4) Długi artykuł o nowych zasadach dla orków i goblinów. Dobrze, że w końcu ktoś zebrał to wszystko w całość i porządnie zrecenzował Pozostałe rubryki raczej "przekartkowałem", wrócę do nich w wolnej chwili.
5) Nie myśleliście o papierowej formie Młotkowego? Gdyby udało wam się zamknąć w jakiejś przyzwoitej cenie, to pewnie znalazłoby się grono stałych odbiorców (vel kupujących).
W każdym razie gratuluję drugiej odsłony e-zina, kawał dobrej roboty
Podzielę się paroma spostrzeżeniami:
1) Wstęp do raportu bitewnego dał mi jasno do zrozumienia, jaki będzie wynik starcia ("Przez moment wódz uwierzył, że ma szanse powstrzymać natarcie. Ta chwila nie trwała długo."). Trochę popsuło mi to zabawę, bo od tego momentu jedyne co mogłem śledzić, to rozmiar porażki zielonoskórych
2) Kampania - porządnie opracowana, aż korci, by ją przetestować, jednak... niełatwo będzie o cały ten "piaszczysty layout" i pewnie nie będę tu odosobnionym przypadkiem, który nie ma piramid, oaz i pustynnej ziemi Czas zatem pomyśleć, jak sobie z tym poradzić
3) Rzeczowo i zwięźle opisane armie dla początkujących, na coś takiego czekałem
4) Długi artykuł o nowych zasadach dla orków i goblinów. Dobrze, że w końcu ktoś zebrał to wszystko w całość i porządnie zrecenzował Pozostałe rubryki raczej "przekartkowałem", wrócę do nich w wolnej chwili.
5) Nie myśleliście o papierowej formie Młotkowego? Gdyby udało wam się zamknąć w jakiejś przyzwoitej cenie, to pewnie znalazłoby się grono stałych odbiorców (vel kupujących).
W każdym razie gratuluję drugiej odsłony e-zina, kawał dobrej roboty
Mam ten sam problem ale kopiując wiele pomysłów po prostu przeniosłem ją do starego świata , zmęczenie i trudy tłumacząc potężnymi ulewami w tym okresieKraggo pisze:
Jak wykorzystacie kampanię to już Wasza sprawa. Jeżeli tylko będziecie się dzięki niej dobrze bawić.
Będziemy się bardzo cieszyć, jeżeli ktoś zrobi w związku z tym tereny (czy nawet stół) pustynne.
Bylibyśmy nawet skłonni pokazać takie dzieło w kolejnym numerze.
Oczywiście chętni via PM, please.
Oczywiście stawiamy na jakość.
Będziemy się bardzo cieszyć, jeżeli ktoś zrobi w związku z tym tereny (czy nawet stół) pustynne.
Bylibyśmy nawet skłonni pokazać takie dzieło w kolejnym numerze.
Oczywiście chętni via PM, please.
Oczywiście stawiamy na jakość.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami