Najemnicy z Lublina 17.04.2011
Re: Najemnicy z Lublina 17.04.2011
Ja też się zgłaszam. Właśnie uporządkowałem i spakowałem figurki. Oczywiście armia lizardów + kontyngent lizardów
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Wyniki:
1. Rakso - Dwarfs
2. Tocz - HE
3. Budda - WoCh
4. Czopek - Bret
5. Karabin - VC
6. Crane - DE
7. X.Maciek - Lizaki
8. Regis - Bret
9. Karol and Artur Team - WE
Dziękuję wszystkim za przybycie i przyjemne bitewki. Mam nadzieję, że w przyszłości poprawi się frekwencja
Miło było wrócić do gry, a szarże 40 warriorów czy 30 longów na 10-12 cali to czysta przyjemność
1. Rakso - Dwarfs
2. Tocz - HE
3. Budda - WoCh
4. Czopek - Bret
5. Karabin - VC
6. Crane - DE
7. X.Maciek - Lizaki
8. Regis - Bret
9. Karol and Artur Team - WE
Dziękuję wszystkim za przybycie i przyjemne bitewki. Mam nadzieję, że w przyszłości poprawi się frekwencja
Miło było wrócić do gry, a szarże 40 warriorów czy 30 longów na 10-12 cali to czysta przyjemność
- OverlordSlayer
- Wałkarz
Macie jakieś plany na następny turniej? Chciałbym się tym razem pojawić. Byłbym w niedzielę gdyby nie fakt, że dowiedziałem się o tym w sobotę.
Mam takie pytanie. Czy jest w Lublinie (lub okolicach) jakieś miejsce gdzie można pograć w Warhammera? Chodzi mi o to żeby tam były stoły i makiety, ew. jacyś inni ludzie aby się można było zapytać o zasady jeśli czegoś nie będziemy wiedzieć. (mówię za siebie i 2 innych nowych graczy )
Na dzień dzisiejszy to WOK na Dolnej Marii Panny. Nie wiem czy tereny tam są- raczej nie(chociaż na 100% nie wiem), ale blaty tak. Regularnych spotkań jeszcze nie ma, ale zawsze możesz sie z kimś ustawić.
- OverlordSlayer
- Wałkarz
Jeśli chcesz to regularne spotkania odbywają się w Świdniku w MOKu w budynku Venus. Ludzie zbierają się co piątek około godz 15:00 i grają w RPG, gry planszowe oraz bitewniaki. Zawsze ktoś jest więc znajdziesz partnera do bitwy. Blaty i makiety są na miejscu.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Cieżko powiedzieć bo to się u niektórych zmienia jak w kalejdoskopie. Wybieraj armie pod siebei a nie pod to kim grają inniUngaBunga pisze:A jakie armie u nas na Lubelszczyźnie przeważają?
Kotsona popytajcie, on powinien wiedzieć