Warsztat Czopka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Up od Czopka - Arachofobionarok
Mogliby mu zrobić mniej tych nóg, tylko problem przy malowaniu i naprawdę ciężko zrobić mu sensowne zdjęcie ( żeby nie pokazać za dużo niedociągnięć hehe )
mi się bardzo podoba, te gałęzie faktycznie fajnie położone, jakby skądś wyłaził
Jest nieprzyklejony więc można go ustawić dowolnie - gałęzie z przodu lub tyłu. Co do transportu tego cudeńka < a kruche jest bardzo > pomyślałem żeby nawiercić mu brzuch żeby dało się go wkręcić na śrubę która będzie na czymś stabilnym, np deska.
Hmm pomysl z nawierceniem pajeczaka ciekawy ale ja poprostu wolalbym go przenosic w 3 cześciach ( podstawka, pajak, gniazdo gobosow.) Podobnie przenosze swoich lataczy albo rydwany i patent sie sprawdza ( oczywiscie troche latają w czasie bitwy )
e tam futerka, pancerze są kozackie niebywale
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
J.w. , szponki też nieliche.
Czasami ktoś pomoże, ale raczej nie rodzinka .Kefas pisze:szybkość/jakoś powalają u Ciebie Czopek! Naprawdę masz dużo samozaparcia żeby malowac taką masę modeli w tak krótkim czasie No chyba, że Ci rodzina pomaga
Ostatnie zdjęcia wilków były tak słabe że zdziwiłem się pozytywnymi komentarzami ( dzięki ! ) więc zrobiłem nowe, chyba troszkę lepsze.
I jeśli chodzi o prędkość to akurat mam wenę i skończyłem kolejną piątkę termosów.
A i śnieg teraz lepszy
pozdrawiam
Jacek
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wprawdzie nie mój system , ale nic to. Dla mnie świetne malowanie , fajne pancerze.
Tak szczerze, to to chyba są najładniejsze wilki jakie widziałem
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
- michnik000
- Kretozord
Wow, spore bydle. Jak rydwan normalnie.Ładny model i pomalowanie
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wygląda na model wdzięczny do malowania.
to prawda, bardzo przyjemnie i szybko się maluje takiego pytona. Inaczej sprawa wygląda ze sklejaniem, dużo części.
Ale ogółem na plus modele, innych nowości niestety nie mam. Niedługo reszta.
Ale ogółem na plus modele, innych nowości niestety nie mam. Niedługo reszta.