Mi się wydaje, że do smoka mógł się przekonać przed Bazylem. Zresztą, niech sam się wypowie.
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
No jasne, że jest wiele kminów na smoka. Ale tylko imp i krasie mają autokila na smoki. Tak naprawdę boli go jeszcze pitka i słonecznko. Obniżanie T w DE... No życie, ale tu już można kminić. Kusze nie mają zasięgu na cały stół, są różne buffy, hexy, covery, dispel itp. A z imperium tylko jeb i nara, zdejmuj smoka ze stołu plewoSiweusz pisze:Endrjiu, też nie do końca. De + obniżanie tafa z dużej magicy, inne HE z arcy z hajem, demony z master of sorcery + shadow.Andrzej pisze:
Ale na inne armie SD jak najbardziej
Na dwie heleny też bym stara nie wystawił. Imho ciężko w tej edycji.![]()
A na 6-7ed nie splamiłem się nigdy arcusiem.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
oj,Siweusz pisze:No te 2d6s4 o których wspomniałeś to flejmsy.
Mnie się Twój pomysł podoba. Jesli chcesz mogę potestować u nas w klubie. Dawaj rozpę na priv i z jakimi armiami to przetestować. Ja tam zawsze chętnie obadam nowe rozwiązania.Asassello pisze: niestety produkuję więcej "genialnych" pomysłów niż jestem w stanie przetestować