CUD NAD WISŁĄ - turniej w Toruniu 30.06.2007
witam wszystkich, ja sie niestety nie zjawie (praca, praca, praca) choc z checia bym sie pojawil zeby zniszczyc podle dwarfy ktore daly mi lupnia na turnieju w plocku.
jesli tylko bania ze swoimi pokurczami pojawi sie w sierpniu na turnieju w plocku to bede zadal satysfakcji (specjalnie w tym celu na pierwsza bitwe zaplanowalismy pojedynki)
jesli tylko bania ze swoimi pokurczami pojawi sie w sierpniu na turnieju w plocku to bede zadal satysfakcji (specjalnie w tym celu na pierwsza bitwe zaplanowalismy pojedynki)
jak to bedzie parówka to bedzie 21:0 dla nas... jak singiel to 20:1 bo bede hojnykoral pisze:witam wszystkich, ja sie niestety nie zjawie (praca, praca, praca) choc z checia bym sie pojawil zeby zniszczyc podle dwarfy ktore daly mi lupnia na turnieju w plocku.
a tak na powaznie chetnie sie zmierze raz jeszcze z Twoimi VC, szczególnie ze sa zlozone zupelnie inaczej niz gra sie w Toruniu... tym większa przyjemnosc z gry iz gram z kimś dobrym.
Po wazelinie wracam do pisania testu wiedzy
Samobójcą nie jestem z Kapelusznikami na challenge nie wychodze. Zmuszony do gry gram na 10:10 A tak powaznie to gra z armia ofensywna jest o wiele ciekawsza. Bo tak to bedziemy patrzec kto lepiej rzuca na woundowanie z bolcow, tudziez arcy ciekawe jesli zaczne czy uda mi sie zdjac szejkera w 1 turze
Przypominam, że rozpiski można jeszcze wysyłać przez 6 dni, a ja mam ich naprawdę mało Bardzo bym prosił nie przysyłać ostatniego dnia o 23:45.
Z góry dzięks
Z góry dzięks
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Siemka,
Wpisz też mnie
Kamil(Necromanter)Matczak Breta ID.1575
pzdr
Wpisz też mnie
Kamil(Necromanter)Matczak Breta ID.1575
pzdr
Następujące osoby nie podały jeszcze nr id. do ligi.
Proszę o uzupełnieni tych informacji (link jest na pierwszej stronie).
1. Arbal O&G (toruń)
13. Michał Bochyński DWARFS (toruń) R
15. Łukasz Lipka SKAV (toruń) R
20. Łukasz Makowski HE (toruń) R
22. Młody (bydgoszcz)
23. Bartas CHAOS (bydgoszcz)
24. Hirek CHAOS (toruń)
Proszę o uzupełnieni tych informacji (link jest na pierwszej stronie).
1. Arbal O&G (toruń)
13. Michał Bochyński DWARFS (toruń) R
15. Łukasz Lipka SKAV (toruń) R
20. Łukasz Makowski HE (toruń) R
22. Młody (bydgoszcz)
23. Bartas CHAOS (bydgoszcz)
24. Hirek CHAOS (toruń)
Ja niestety najwcześniej moge się pojawić na turnieju z koncem września, początkiem października. Zabukujcie dla mnie jakiś termin to przylecę
- Eksara_Kun
- "Nie jestem powergamerem"
Będę Patryk "Eksara Kun" Gęsikowski (DWARFS) ID.1212
- Eksara_Kun
- "Nie jestem powergamerem"
OK no to Chalange !!! z Nijlorem ;p
Pragne zawiadomić , żę pojawi się kolejny gracz z Poznania , a wlasciwie z Inowroclawia(korzenie zobowiazuja) i trzeba bronic honoru swojego rodzinnego miasta-Kędziora łukasz -krasnoludy
na 100% pojawie sie na tym turnieju wiec prosze o dopisanie mnie do listy
na 100% pojawie sie na tym turnieju wiec prosze o dopisanie mnie do listy