PS3 problem z zapisem

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kudlaty960
Mudżahedin

PS3 problem z zapisem

Post autor: kudlaty960 »

Witam. Gram w grę Assassin's Creed 2 na konsoli ps3 no i problem jest nastepujacy na moim sejwie (ok 80 %gry) zostala rozpoczeta nowa gra czy jest jakaś szansa na odzyskanie tego zapisu?
"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW

Awatar użytkownika
slouch
Wałkarz

Post autor: slouch »

jak zapisałeś na tym sv z 80% to nie bardzo. nie pamiętam jak jest z AC2 na ps3 z zapisem, czy jest tylko jeden czy nie, a że nie chce mi się schodzić na dół, to uświadom mnie proszę. ale podejrzewam, że nic więcej nie da się zrobić...

Awatar użytkownika
kudlaty960
Mudżahedin

Są trzy sloty. Z tym,że po prostu nowa gra została zapisana na tamtych 80%. Z tym że jak w menu ps3 wchodze w "narzędzie zapisanych danych" to jest tam ten plik zapisu. Tylko jak to otworzyć w grze?
"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW

Awatar użytkownika
slouch
Wałkarz

Post autor: slouch »

no on jest, tylko on jest już nie tym plikiem z 80%, tylko z nową grą. chyba. w ps'ie nie ma odzyskiwania danych jak na windowsie (chyba)

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

Zaczynasz od nowa : ]
Obrazek
T

Awatar użytkownika
kudlaty960
Mudżahedin

Jasiuuu pisze:Zaczynasz od nowa : ]
No chyba tylko to mi zostało.
TRUE LEGION KRAKÓW

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

AC2 to akurat genialny tytuł ;)

Awatar użytkownika
kudlaty960
Mudżahedin

Według mnie najlepszy na ps3. Tylko przechodzenie trzeci raz tego samego jest już trochę nużące. Natomiast za pierwszym razem gra jest genialna. :wink:
TRUE LEGION KRAKÓW

Awatar użytkownika
Arqueek
Chuck Norris

Post autor: Arqueek »

A mnie zedna czesc ac nie wzruszyla ;) Wole cos ciekawszego, chocby i uncharteda ;)

ODPOWIEDZ