Na pewno będą w bozach z masą części do sklejenia po swojemu. A że to spawny to można wszystkie części wkleić i może coś z tego wyjdzie. Ogólnie ok. Bardzo inne od teraźniejszych.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
te spowny beda bardzo uzytecznym elementem w armii chaosu gdyz zapewnia sporo czesci na konwersje ... ten po prawej mi sie podoba ale ten oczasty taki jakis kijowy
TEn wyżej wg. mnie jest baaaaaardezo brzydki blee... ten na dole juz lepszy ale tez do mnien ie przemawia. Ten co jest teraz jest fajowski i nie wiem po co go zmieniaja a tak wogule to z jakiej okazjii one wychodzom?? Przecierz tera elfiki maja wychodzic.
dokładnie z tego co wiem to jakoś we wrześniu mają wznawiać chaos do 40k i to z takiej okazji te nowe spawny
bodajrze na cytadeli jest artykół o zapowiedziach GW
spawny widzialem juz dawno i uwazam, ze jako cale figurki sa slabe. na szczescie to wielobitsowe plastki i z pewnoscia mozna je zmontowac lepiej.
nowe figurki sa zwiazane bezposrednio z wyjsciem nowego kodeksu CSM - stad okragle podstawki.
a teraz niech mod zamknie ten off topic - moglbym to zrobic sam, ale nie chce sie rzadzic na cudzym podworku