Unnamed2400 Pts - Dark Elves Army
1 Dreadlord @ 268.0 Pts
General; Heavy Armour; Sea Dragon Cloak; Shield
Crimson Death [25.0]
Pendant of Khaeleth [35.0]
Crown of Command [35.0]
1 Dark Steed @ [0.0] Pts
1 Supreme Sorceress @ 320.0 Pts
Magic Level 4
Sacrificial Dagger [25.0]
Healing Potion [35.0]
1 Death Hag @ 225.0 Pts
Poison Attacks; Cauldron of Blood; Frenzy; 2ndWeapon; Cauldron, Battle Standard
35 Dark Elf Warriors @ 260.0 Pts
Spear; Light Armour; Shield; FCG
10 Dark Elf Repeater Crossbowmen @ 115.0 Pts
Rptr Crossbow; Light Armour; Shield; Musician
10 Dark Elf Repeater Crossbowmen @ 115.0 Pts
Rptr Crossbow; Light Armour; Shield; Musician
5 Dark Riders @ 110.0 Pts
Spear; Rptr Crossbow; Light Armour
18 Black Guard @ 314.0 Pts
Halberd; Heavy Armour; FCG
Razor Standard [45.0]
7 Shades @ 119.0 Pts
2ndWeapon; Rptr Crossbow
1 War Hydra @ 175.0 Pts
1 War Hydra @ 175.0 Pts
2 Reaper Bolt Thrower @ 200.0 Pts
Models in Army: 96
Total Army Cost: 2396.0
Martwi mnie to, że lordowie są tacy drodzy (moze warto brac healing potion jako odpowiedź na miscasty? - jest ponad 80% prawdopodobieństwa, ze w przypadku miscasta czarka dostaje kuku na 2+ i tylko przy wyniku 10-12 obniża jej sie level) i nie mam pkt na harpie. Jakieś propozycje co do zmian?
DE 2400 - żadnego Euro
ta rozpiska jest słabsza od tych, które są składane na ograniczenia euro :/
IMO: wywal RBT i wsadź lorda na pegaza, starczy jeszcze na harpie i podpakowanie unitów.
IMO: wywal RBT i wsadź lorda na pegaza, starczy jeszcze na harpie i podpakowanie unitów.
Asassello ma racje pokmin jeszcze troche bo faktycznie nie jest to najmocniejsze
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
ta, bo niby tak dużo armii bierze Metal
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
a po co wyrzucać coś z rozpy i zwiększać koszt pegazisty (nawet o głupie 5pkt)by brać przedmiot który ci się nie przyda?
Jeśli byłby kowboj z regeną a nie pokiem, to ward na flamingi obowiązkowo, ale z Pokiem to IMO strata punktów.
Jeśli byłby kowboj z regeną a nie pokiem, to ward na flamingi obowiązkowo, ale z Pokiem to IMO strata punktów.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..