ALTDORF - NOWY SKLEP W WARSZAWIE !!!

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

Re: ALTDORF - NOWY SKLEP W WARSZAWIE !!!

Post autor: gervaz »

#$@%! a wypłata po świętach!!!

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Byłem wczoraj pierwszy raz i muszę przyznać, że super miejscówa :)
Wystrój, atmosfera, obsługa itd. Wypas. Napewno będę odwiedzał :)

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Dla mnie najważniejsze jest to żeby dojść do kasy żeby kupić dajmy na to 2 farbki nie musze się przebijać przez tłum gapiów przy stołach. Stoły są w dalszej części sklepu, a obsługuje się klientów sprzed zgiełku walczących. To jest mega dobre. Tak jak w Starym Świecie.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Bruce_Campbell
Oszukista

Post autor: Bruce_Campbell »

Listen up you primitive screwheads, this is my BOOMSTICK!!!

Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

Byłem wczoraj i oczywiście skorzytałem z promocji :) Rewelacja ! Ceny za nowe figurki konkurencyjne wobec cen ze sklepów internetowych :) Gorąco polecam - tym bardziej, że to tylko jedna z wielu zalet tego sklepu :)

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

Post autor: ZOO Art Studio »

No wszystko cacy i w ogóle, ale baaaaaaaaaaaardzo doskwiera mi brak hulającej strony i sklepu www. Kwiecień dobiega końca a tu ani widu, ani słychu - tylko wkurw pozostaje po naciśnięciu linka...

Awatar użytkownika
Bruce_Campbell
Oszukista

Mam wielką nadzieję że owy jak to nazwałeś "wkurw" minie już niedługo. Niestety skorelowanie wszystkich aspektów strony razem ze sklepem wymaga masę roboty a chcemy żeby wszystko wyglądało cacy !!!

Zapewniam że cierpliwość się opłaci :-)

Pozdrawiam i zapraszam do sklepu - na razie w realu.

Doman-
Wodzirej

Post autor: Doman- »

wpad z tym do handlu... bo to już jest jawna reklama ; p

Awatar użytkownika
Bruce_Campbell
Oszukista

Awatar użytkownika
Kroon
Mudżahedin

Post autor: Kroon »

gervaz pisze:Byłem wczoraj i oczywiście skorzytałem z promocji :) Rewelacja ! Ceny za nowe figurki konkurencyjne wobec cen ze sklepów internetowych :) Gorąco polecam - tym bardziej, że to tylko jedna z wielu zalet tego sklepu :)

Niestety nie mogę się zgodzić z Tobą ceny są wyższe od np FiF nawet w sklepie stacjonarnym chyba, że w końcu otworzy się Wasz sklep internetowy i tam ceny będą niższe. Klimat sklepu bardzo fajny, obsługa też tylko właśnie te ceny mnie poraziły :)

P.S- Napewno będę śledził na bierząco wasze poczynania.
Dwarfs - 3/0/2

Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

Pisałem o cenach promocyjnych - przedświątecznych... Miejmy nadzieję, że przed następnymi świętami też będzie promocja, już zaczynam oszczędzać.

Awatar użytkownika
Bruce_Campbell
Oszukista

Drogi Kroon mamy dokładnie taką samą politykę cenową jak Robert i Witek z FiF. Używamy dokładnie tego samego przelicznika funta więc ceny w sklepie stacjonarnym mamy takie same :-)
Co do sklepu internetowego to na pewno nie będzie w nim funkcjonował nasz program lojalnościowy z Altdorfskimi Dukatami... Chcemy jak najbardziej promować sklep stacjonarny :-)

Mam nadzieję że warszawscy gracze docenią nasze starania aby Altdorf stał się sklepem-klubem oraz żeby był naprawdę wyjątkowym miejscem na planie naszej Stolicy.

pozdrawiamy
ekipa z Altdorfu

Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

bruce -> mógłbyś coś szerzej o tym programie lojalnościowym? za parę miechów wychodzi wszak storm of magic...

Awatar użytkownika
Kroon
Mudżahedin

Mam nadzieję, że ten program dla uprzejmie kupujacych będzie interesujący :) A mam pytanie czy w waszym sklepie będzie możliwość odbioru rzeczy kupionych przez internet? I czy będziecie doliczać do jakiejś kwoty pewną sumę złotówek?
Dwarfs - 3/0/2

Awatar użytkownika
Cormagh
Dr. House

Post autor: Cormagh »

Kroon pisze:Mam nadzieję, że ten program dla uprzejmie kupujacych będzie interesujący :) A mam pytanie czy w waszym sklepie będzie możliwość odbioru rzeczy kupionych przez internet? I czy będziecie doliczać do jakiejś kwoty pewną sumę złotówek?
O ile wiem, to raczej nie, chłopaki z "Altdorfu" chcą chyba oddzielić te dwie formy sprzedaży od siebie. W końcu nie po to otwiera się taki wypasiony klubo-sklep, żeby za agencję pocztową robił :wink:
A program lojalnościowy, choć inny niż dawniej u Faberów (znaczy się zniżki dla starych/stałych klientów), jest naprawdę ciekawy - będzie można różne okolicznościowe bonusy otrzymać (trochę jak w dawnym Mailorderze). Mnie się to podoba 8)
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...

Awatar użytkownika
Kroon
Mudżahedin

Ok :) Tak tylko pytam. Ale i tak czekam na sklep internetowy miałbyć w kwietniu a już jest maj ale wiadomo święta, majówka. A pomysł z dukatami mi się bardzo podoba.
Dwarfs - 3/0/2

Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

Kroon pisze:Ok :) Tak tylko pytam. Ale i tak czekam na sklep internetowy miałbyć w kwietniu a już jest maj ale wiadomo święta, majówka. A pomysł z dukatami mi się bardzo podoba.
poza tym, że to powinny być złote korony ;)

Awatar użytkownika
Kroon
Mudżahedin

:) Altdorficki Dukat też pasuje heh
Dwarfs - 3/0/2

Awatar użytkownika
Bruce_Campbell
Oszukista

PRZYPOMINAMY O WIELKIEJ PREMIERZE !!!
JUŻ JUTRO !!!

Obrazek

FACEBOOK http://www.facebook.com/pages/Altdorf-S ... 3626374709

Awatar użytkownika
Kroon
Mudżahedin

Niestety jutro jestem najpierw na zajęciach a potem w pracy :| Ale nowości na pewno przyjdę zobaczyć (kiedyś) :D
Dwarfs - 3/0/2

ODPOWIEDZ