ja na łazęgę nie głosowałem i zadowolony z tego jestem, niech ci co glosowali i go wybrali teraz żałują
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
w Lublinie był kandydat który zdobył więcej głosów od łazęgi...
Dziecinadą jest pozbawiony jakiegokolwiek uzasadnienia komentarz jakiegoś amatora, którego mimo znajomego wpisu "skąd pochodzi" nawet nie znam i znac nie muszę bo puli many w okolicy - nie podnosi
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
żeby OT nie robić - odnośnie programu UPR - z jednym chyba Jankiel miał rację - w wielu sprawach stanowi on kalkę tego z pierwszej połowy lat 90 tych
Pamiętam że w tamtym czasie raz mialem okazję porozmawiac sobie z panem Michalkiewiczem na spotkaniu w Białej - o prywatyzacji, państwowych instytucjach, służbie zdrowia, jak on sobie wyobraża te sprawy w przyszłości ( wiadomo, realia były zupełnie inne wtedy ), zadałem kilka pytań - i trochę się zawiodłem.
rzeczywiście - czytając ich tezy teraz ma sie deja vu pewne
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Mimo pewnych niekonsekwencji i niezbyt przystających do naszych realiów postulatów - jak ten z bronią
mam pozytywne podejście do tej formacji i samego Korwina - choćby za słowa - "nie głosujcie na PO bo oni są teraz największą mafią"
No i - już jako osoba prywatna facet potrafi przyjąć nawet nóż w bebechy za swoją postawę ...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)