Grakh galeria

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Grakh
Plewa

Grakh galeria

Post autor: Grakh »

Witam, jestem tutaj dość nowy ale sądzę, że w dziale galeria coś mogę od siebie dodać :-). Wszyscy z tego co zauważyłem zawsze strasznie marudzili na model dyskowca chosowego, który mnie osobiście bardzo się podoba, więc tu może na początek jego wykonanie:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

a tu jeszcze choseni:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

dzięki za uwagi.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Fajne pracki. Widać, że umiejętności masz. Jednak na dyskowcu widać straszne kontrasty i highlight'y. Osobiście nie za bardzo mi się to podoba. Na choosen'ach też, jednak tutaj bardziej mi to na flasha wygląda od aparatu.

Awatar użytkownika
Matijjos
Wodzirej

Post autor: Matijjos »

a mi się mag na dysku podoba- te hajlajty mają klimat swój, jedynie podstawka do niego nie teges, chyba że cała armia ma takie, to w tedy ok. Bardzo pozytywne wrażenie

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

Bardzo fajny, taki ''bajkowy'' - efekt koncowy miażdży. Jedyne to co mi nie pasuje - ogien(prawdziwy) ma odwrotnie kolory - jasny w miejscu ''zapalenia'' a ciemny dalej od tego miejsca.

pzdr!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Post autor: Booxi »

bardzo nieziemsko porządne, jedyne co mi się nie podoba to płomień dyskowca. Brawo. taka armia na stole to naprawdę radość dla oczu i duma posiadacza.
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ

Awatar użytkownika
Eriks281
Chuck Norris

Post autor: Eriks281 »

Mi się bardzo podoba, właśnie ze względu na widoczne, ale nie przesadzone kontrasty i hajlajty. Co do ognia to sądzę, że nie ma co się czepiać w końcu to ogień chaosu. :twisted:
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!

- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.

Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"

Grakh
Plewa

Dzięki, no a tak fotografem to ja nie jestem, więc lampa on. a płomyki może w złą stronę ale z płaszczem ciężko by mi było kolorystycznie to spasować ( z moją wizją płaszcza ^^ )

Awatar użytkownika
gerald_tarrant
Masakrator

Post autor: gerald_tarrant »

prace bardzo fajne, ale imo zdjęcia pzuje Twoje ogromniaste logo, zmniejsz je najlepiej i przesuń do rugu któregoś...

Awatar użytkownika
Król Goblinów
Wodzirej

Post autor: Król Goblinów »

Tak szczerze to nijak te modele ocenić- patrząc na niektóre elementy mogę stwierdzić ze modele mają wysoki standard, ale foty są tak z pupy ze ciężko coś więcej powiedzieć.. i faktycznie logo trochę zbyt "intensywne".

Awatar użytkownika
Rothand
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Rothand »

Cos z fotkami jest nie tak bo figurki sa swietne. No i klimat armi jest rewelacyjny.

Awatar użytkownika
MorgotH
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: MorgotH »

No właśnie- widać, że jest na co popatrzeć ale fotki są bardzo nieczytelne :/
Może czołzeni w mniejszych grupkach?

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

Widziałem też Twojego Smoka Chaosu na ebayu, bardzo fajna konwerskja. Tutaj też całkiem spoko ten Lord na dysku i Choseni, chociaż ja wolę ja Wybrańcy mocno się wyróżniają w armii, poczekam na fotki reszty odziałów w Twojej armii i wtedy zobaczymy :wink:
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

Awatar użytkownika
wiadrowod
Mudżahedin

Post autor: wiadrowod »

jak dla mnie dyskoman spoko :D płomienie mi się średnio podobają bo takie przytłumione jakby ale efekt całośći mi się bardzo podoba :) czołzeni średni, a nawet przeciętni :/ jakoś do gustu mi nie przypadli :)

Grakh
Plewa

No cóż zdjęcia są z dość bliska robione i raczej na nich wszystko widać, bez lampy widać zdecydowanie mniej. No ale jak już pisałem fotograf ze mnie świetny nie jest. ( może następnym razem wyjdą bardziej odpowiadające gustom ) Co do reszty pamperków z TEJ armii to na stronie kilka dodatkowych jest, można podejrzeć. Jak VALKIA czy Warshriny i drugi dyskowiec :-). No coż co do chosenów to się nawet zgodzę, już mam inną koncepcję , będzie czas to się pomaluje nowych.

Awatar użytkownika
wiadrowod
Mudżahedin

Post autor: wiadrowod »

jeśli moge zapytać - z czego wykombinowałeś Valkie ? bo jak na razie to jedna z lepszych które widziałem (wg mnie !) brawo za nią ode mnie =D> =D> =D> =D> =D>

Grakh
Plewa

Zdecydowanie moja ulubiona figurka i hmmm w produkcji najdroższa, sporo nie systemowych figurek się na nią składa, ale baza z Celestynki z WH 40K

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

No też właśnie zobaczyłem tą uskrzydloną laskę ;) Skojarzyła mi się z postacią BK z MU online - skrzydła, czerwona, żywa zbroja.
Świetnie wyszło =D>

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Co do zdjęć, podzielam zdanie poprzedników. Natomiast co do hi-lightów, to IMHO dzięki ostrym hi-lightom bardzo ciekawie wypada sam dysk. Bardzo ładny. Natomiast aż tak ostre hi-lighty na magu troche psują efekt - myślę, że są lekko przesadzone. Choseni wyglądają obiecująco, ale zdjęcia mocno zamazuja odbiór regimentu.
Całość bardzo mi się podoba.

Stary ja , głupi i ślepy :evil: - gdzie ta Valkia?

Grakh
Plewa

Obrazek

Więcej na stronie można obejrzeć: www.grakh.com

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Za dużo instalowania i kombinacji. Ale z tego, co widzę Valkia wygląda świetnie =D> . Co to za - albo z czego zrobiony - figs?
Wrzuć trochę stuffu tutaj, będzie co oglądać. Te figsy warte są dobrych zdjęć.

ODPOWIEDZ