Nowa Edycja
Moderator: Shino
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Re: Nowa Edycja
W sensie, że storm banner dla Khemri, czy odwrotnie?
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Daw miał na myśli że skavy ze sztormówą to slaby paring dla TK.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
najnowsza kmina na dwóch siódemkach carrionow.... grasz ze skavenami, odpalają sztormówe i Twoje 14 carrionów porusza się 2 cale...
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
na Skaveny jednak najbardziej niszczycielski będzie Warsphinx (oczywiście o ile przeżyje ostrzał i magię). Splackowane klocki Slave'ów i Clanratów będą padać aż miło.
oczywiście o ile przeżyje ostrzał i magię
Wiesz, problem taki że jego zabijać nie trzeba. Wsuniesz mu z magii/ostrzału 2 W i już się do niczego nie nadaje - klockowi coś wsunie, swoje dostanie, jeszcze na ewentualnego CRa jakiś wound musi zostac a to już ciężko 5W i unstable to porażka.
Ps: jego ratling na farcie rozstrzela
Pozdrawiam
Naviedzony pisze:na Skaveny jednak najbardziej niszczycielski będzie Warsphinx (oczywiście o ile przeżyje ostrzał i magię). Splackowane klocki Slave'ów i Clanratów będą padać aż miło.
Tiaa
O ile zanim walnie placka sam nie zginie - atakuje ostatni watpie by bodaj marne slavy nie zadawały mu 1-2 ran na ture, wiec sory ale wciaz słaby deal.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Na pewno gracze skaveńscy będą płakać po tych slaveach...Naviedzony pisze:na Skaveny jednak najbardziej niszczycielski będzie Warsphinx (oczywiście o ile przeżyje ostrzał i magię). Splackowane klocki Slave'ów i Clanratów będą padać aż miło.
Wyrwie dziad na ryj strzał z latarki i dziękuje. Albo jak Fluffy powiedział. Ratling na farcie go rozstrzela. O ile go najpierw te slejvy nie zjedzą w CC przy farcie
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Strach się nie bać tych szczurówMhroczny Rycerz pisze:Na pewno gracze skaveńscy będą płakać po tych slaveach...Naviedzony pisze:na Skaveny jednak najbardziej niszczycielski będzie Warsphinx (oczywiście o ile przeżyje ostrzał i magię). Splackowane klocki Slave'ów i Clanratów będą padać aż miło.
Wyrwie dziad na ryj strzał z latarki i dziękuje. Albo jak Fluffy powiedział. Ratling na farcie go rozstrzela. O ile go najpierw te slejvy nie zjedzą w CC przy farcie
Co cię nie zabije to cię wzmocni
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Niepotrzebna ironia. Przejrzyj AB szczurasów to wtedy pogadamy.Alexander pisze:Strach się nie bać tych szczurówMhroczny Rycerz pisze:Na pewno gracze skaveńscy będą płakać po tych slaveach...Naviedzony pisze:na Skaveny jednak najbardziej niszczycielski będzie Warsphinx (oczywiście o ile przeżyje ostrzał i magię). Splackowane klocki Slave'ów i Clanratów będą padać aż miło.
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
- gerald_tarrant
- Masakrator
nawet nie będą na niego marnować latarek, tylko poleci jeden teleport, brass orb i po sfinksie
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Mają jedną przegiętą jednostke- abominacje. I coś co jest imba gwałtem na WFB... SLEJVÓWAlexander pisze:Czyli co szczury dopakowane są ?
Gdyby ktoś jeszcze nie widział oto unboxing nowych paczek TK Film nagrany przez Krakowski sklep Vanaheim.
http://www.youtube.com/user/vanaheimtus ... VrCVnr-7Ro
http://www.youtube.com/user/vanaheimtus ... VrCVnr-7Ro
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
Podoba mi się ten temat. Człowiek wchodzi na chwile i oto co widzi:
-Barbarosse nabijającego się z TK na każdym kroku (W sumie się nie dziwię)
-Co śmieszniejsze ludzi rozkminiających rozpiski na Ptaszkach i jednym spellu
-Co jeszcze fajniejsze to grupka masochistów udowadniająca jak bardzo gówniana jest najładniejsza figurka tej armii, Sphinx
-Najbardziej jednak mnie bawią rozpiski, na 10 jest jedna sensowna a reszta to wolne wariacje na dwa tematy: Jak skombować Carriony, kaszkiety i liczki, drugi temat to ile bezsensownych i nic nie robiących jednostek da się zmieścić na 2400pkt.
Ogólnie fajnie jest.
Trzymajcie tak dalej panowie a tytuł najbardziej poczytnego tematu macie w kieszeni i nie jest to ironia, mnie się tu podoba .
-Co jeszcze fajniejsze to grupka masochistów udowadniająca jak bardzo gówniana jest najładniejsza figurka tej armii, Sphinx
-Najbardziej jednak mnie bawią rozpiski, na 10 jest jedna sensowna a reszta to wolne wariacje na dwa tematy: Jak skombować Carriony, kaszkiety i liczki, drugi temat to ile bezsensownych i nic nie robiących jednostek da się zmieścić na 2400pkt.
Ogólnie fajnie jest.
Trzymajcie tak dalej panowie a tytuł najbardziej poczytnego tematu macie w kieszeni i nie jest to ironia, mnie się tu podoba .
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
A teraz proszę, wytłumacz co miałeś konkretnego na myśli.Podoba mi się ten temat. Człowiek wchodzi na chwile i oto co widzi:
Ogólnie fajnie jest.
Pozdro
Ps: z niecierpliwoscią oczekuję propozycji grywalnej rozpiski na Sfinksach Twojego autorstwa.
Czy ja powiedziałem że są grywalne? Powiedziałe, że są ładne. Czytaj uważnie proszę. (Aha kumpel mi zwrócił uwagę, że zachowuję się jak cwaniak, tak więc w geście PR uwaga: "Przepraszam nie chciałem, ja się tu tylko śmieję")
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?