Zoo Art Studio - prace wszelakie zrealizujemy :)
Moderatorzy: Yudokuno, Big Boss M.
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Zoo Art Studio - prace wszelakie zrealizujemy :)
Jesteśmy doświadczonym studiem malarsko-modelarskim, z którego usług skorzystało już wielu forumowiczów.
Specjalizujemy się w malowaniu, jednak nie stronimy od prac w green stuffie lub też projektowania. Malujemy
figurki do wszystkich systemów i w każdej skali. Poniżej, drodzy Forumowicze, znajdziecie cennik wraz z uwagami:
CENNIK:
Figurka figurce nie równa. Dlatego staramy się odejść od standardowego cennika. Podoba Ci się nasz styl, chciałbyś mieć równie efektownie pomalowaną/skonwertowaną armię? Napisz, a my na pewno Ci odpowiemy na wszystkie pytania!
Terminy są oczywiście negocjowalne - jesteśmy w stanie z żoną pomalować wiele modeli w naprawdę dobrym czasie. Każdy termin uzgadniam indywidualnie.
Zamówienia proszę kierować na PW bądź adres e-mail: zoo.art.studio@gmail.com.
A poniżej przykładowe prace:
Ostatnio zmieniony 26 maja 2014, o 14:02 przez ZOO Art Studio, łącznie zmieniany 14 razy.
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
UP - po okresie urlopowym mam znów więcej czasu - zapraszam wszystkich chętnych. Przy większych zamówieniach rabaty!
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
UP - przy większych zamówieniach chętnie negocjuję cenę indywidualnie
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Właśnie skończyliśmy zlecenia i mamy chwilę czasu, tak więc zapraszam wszystkich chętnych. Niebawem także update zdjęć!
Przesyłka dotarła cała i zdrowa - opakowana jak bunkier - przed czym to miało ochronić? przed bombą atomową ?
100% zgodności z zamówieniem
Dzięki wielkie.
100% zgodności z zamówieniem
Dzięki wielkie.
Właśnie odebrałem 12-tkę kawalerii i powiem tylko jedno - rewelka. Wprawdzie stać mnie tylko na TT, ale i tak wyglada on zacnie na stole. Polecam to studio, bo podchodzą naprawdę profesjonalnie do sprawy no i dotrzymują terminów!
''Three things make The Empire great – faith, steel and gunpowder!"
Legionowski Klub Miłośników Fantastyki
http://www.facebook.com/pages/Legionows ... 0549447769
Legionowski Klub Miłośników Fantastyki
http://www.facebook.com/pages/Legionows ... 0549447769
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Kolejne zlecenie oddane - tym razem bez podstawki - jedynie figurka.
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
A oto figurki kolegi klulika wraz z movment trayem
W związku z ukończeniem zlecenia mamy trochę mocy przerobowych w związku z czym przyjmujemy kolejne zlecenia. Kto pierwszy ten lepszy
W związku z ukończeniem zlecenia mamy trochę mocy przerobowych w związku z czym przyjmujemy kolejne zlecenia. Kto pierwszy ten lepszy
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Niebawem zakończymy kolejne zlecenie w związku z czym przyjmujemy kolejną partię zleceń na maj. I w związku z majówką promocja: DO KAŻDEGO ZAMÓWIENIA MALOWANIA NA POZIOM TT+ MOVMENT TRAY GRATIS!!!
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
I kolejne zlecenie za nami. Poniżej zdjęcia:
Wciąż przyjmujemy zlecenia na koniec maja/początek czerwca - zapraszamy wszystkich zainteresowanych do kontaktu przez PW/e-mail.
Wciąż przyjmujemy zlecenia na koniec maja/początek czerwca - zapraszamy wszystkich zainteresowanych do kontaktu przez PW/e-mail.
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Kolejne zlecenie skończone:
Mamy troszkę mocy przerobowych tak więc przyjmujemy zlecenia na końcówkę czerwca i początek lipca.
Mamy troszkę mocy przerobowych tak więc przyjmujemy zlecenia na końcówkę czerwca i początek lipca.
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Kolejne figurki skończone, kolejny klient zadowolony
Jesteśmy otwarci na nowe wyzwania, tak więc jeśli podoba Ci się nasza praca i chciałbyś mieć równie efektowne figurki to zachęcamy do kontaktu!
Jesteśmy otwarci na nowe wyzwania, tak więc jeśli podoba Ci się nasza praca i chciałbyś mieć równie efektowne figurki to zachęcamy do kontaktu!
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Bardzo bym prosił o napisanie na maila zoo.art.studio@gmail.com jakie figurki, ile i na jaki poziom chciałbyś pomalować.
Ave
Niedźwiedź
Ave
Niedźwiedź
Dzisiaj zakończone zostało kolejne moje małe zlecenie (poprzednim były zimowe podstawki widoczne na górze). Tym razem do pomalowania wysłałem dwa Sabertuski do armii Ogrów. Tak jak poprzednio świetny kontakt, figurki zostały pomalowane tak jak chciałem wg wzoru kolorystycznego w pierwszym AB Ogrów. Jeśli chodzi o podstawki było podobnie, miałem swoją wizję i ZOO Art wykonali je dokładnie wg niej. Polecam w stu procentach
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
-
- Pseudoklimaciarz
Odebrałem moje figurki z fabryki - metalowe machiny z Khadoru. Jestem bardzo zadowolony Malowanie przednie, podstawki wyśmienite. Na półce wyglądają okazale, a na stole jeszcze fajniej! Polecam ZOO Art Studio! Nie żałuję ani jednej złotówki! Myślę, że za jakiś czas oddam do malowania kolejne modele. Tym razem może Orboros...
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Wersje PRO HE: