Nowe Ogry Matiego - kolejny pijany gnoblar!, 02.07
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No to już, koc za "siodłem" szczurkowa skóra na plecach, najlepiej wygląda obok swego pana
jeszcze ma ze 2 medaliony krasnalskie, inne baery sam dokleisz jak będziesz chciał.
Dziś do FF zaniosę.
zeskrobałem nadlewkę na łapie z toporem
Shot with DSC-F828 at 2007-07-02
jeszcze ma ze 2 medaliony krasnalskie, inne baery sam dokleisz jak będziesz chciał.
Dziś do FF zaniosę.
zeskrobałem nadlewkę na łapie z toporem
Shot with DSC-F828 at 2007-07-02
Ostatnio zmieniony 2 lip 2007, o 10:27 przez Kerim, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ale właśnie o to chodzi
To gnoblar - sługa, nie może miec bogatej szaty (kolorowej).
Jest ubrany w szaro-bure łachmany
A kolory nieco się zlewają przez zbyt mocne naświetlenie zdjęcia. Tyran rzucał na niego cień i musiałem rozjaśnić gnoblara, by było go widać.
@ Skavenblight - drobny łańcuszek leży na stole malarskim u Faberów, wyszabruj im, i tak nie jest tam potrzebny
To gnoblar - sługa, nie może miec bogatej szaty (kolorowej).
Jest ubrany w szaro-bure łachmany
A kolory nieco się zlewają przez zbyt mocne naświetlenie zdjęcia. Tyran rzucał na niego cień i musiałem rozjaśnić gnoblara, by było go widać.
@ Skavenblight - drobny łańcuszek leży na stole malarskim u Faberów, wyszabruj im, i tak nie jest tam potrzebny
proble jest z digganobem - nie mogę znależć.
Odebrałeś gnoblarka i krasnali, Mate?
Odebrałeś gnoblarka i krasnali, Mate?
Sułtan Selim II miał powiedzieć po bitwie "Pod Lepanto chrześcijanie mnie ogolili. Na Cyprze, ja odciąłem im ramię. Moja broda odrośnie..."Mate pisze:To samo wmawiali sobie Turcy przed bitwą pod Lepanto
Chyba nie mówisz, że będziesz go malował 2-3 dniMate pisze:Odebrałem, slayera pomaluję napewno do czwartku. .
Sułtan Selim II miał powiedzieć po bitwie "Pod Lepanto chrześcijanie mnie ogolili. Na Cyprze, ja odciąłem im ramię. Moja broda odrośnie..."Mate pisze:To samo wmawiali sobie Turcy przed bitwą pod Lepanto
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
czego ten fajowy gnoblar ma zostawione niefajowe nadlewki?
Offtopic: strasznie mi się podoba napinka w opisach. Zwłaszcza kontra Kerima
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Łańcuszek można zrobić z drutu cynowego (takiego do lutowania) jest miękki i łatwo się formuje, szczególnie gdy uda ci się zdobyć jakiś naprawdę cienki.Skavenblight pisze:Ja zamierzam zrobić gnoblarka-niewolnika do mojej ogrzycy-dominy, ale łańcuszka nie mam
Przepraszam za offtopic.
część zczyściłem, za głeboko mi się nie chciało drapaćRoman Lord of the Druchii pisze:czego ten fajowy gnoblar ma zostawione niefajowe nadlewki?
Ostatnio zmieniony 2 lip 2007, o 23:24 przez Kerim, łącznie zmieniany 1 raz.
hmm kawalerzysta gnoblarski bardzo mi sie podoba
a kolejny podpity gnoblar jak zwykle fajny i ledwo chodzi ]:->
a kolejny podpity gnoblar jak zwykle fajny i ledwo chodzi ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.