Co na Traye pod magnesy?

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
dziadek_1977
Plankton

Co na Traye pod magnesy?

Post autor: dziadek_1977 »

Salve Brodata Kompanijo! Gram od 2 lat, głównie w rodzimym Świdniku. Przez ten okres uzbierało mi się Krasi na ponad 6000pts. Mam problem z przyczepnością Figsów. Mam magnesy, ale blaszki ołowiane przyklejone na traye nie zdają egzaminu. Podpowiedzcie kumotrzy czego użyć. Khazad Aimenu!
'' Ponad Gór omglony szczyt, pójdziem zanim wstanie świt
By jaskiniom ,Górom , grotom, czarodziejskie wydrzeć złoto!..''

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Post autor: cahir »

Możesz użyc taśmy magnetycznej: http://allegro.pl/listing.php/search?ut ... agnetyczna. To chyba będzie najlepsze rozwiązanie, jeśli masz już gotowe traye.
A tak BTW: Salve! :D
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Tu jest obszerny temat na temat magnesów i trayi:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 43#p740043
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
pingu
Falubaz

Post autor: pingu »

polecam blachę ocynk 1 mm
Obrazek
Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...

dziadek_1977
Plankton

Post autor: dziadek_1977 »

pingu pisze:polecam blachę ocynk 1 mm
Dziękówa, właśnie takie wyciął mi mechanik z roboty... Poz.
'' Ponad Gór omglony szczyt, pójdziem zanim wstanie świt
By jaskiniom ,Górom , grotom, czarodziejskie wydrzeć złoto!..''

ODPOWIEDZ