ARENA 2011 - Master w Krakowie, , WYNIKI NA STR. 39
Re: ARENA 2011 - Master w Krakowie. 2011-05-07
Super... wieczorem wracam do domu i będę listę oaktualizowal. Bo z komórki to ciężko to ogarnąć.
Ja każdej osobie, która nieco mylnie (
) przesyłała do mnie zgłoszenia, odpisałem. Także jeśli ktoś nie ma ode mnie odpowiedzi to nie doszło. Natomiast Marcin zrobi aktualkę końcową, dzisiaj koło 0:00.

Aha, oczywiście zgłoszenie wysłane do mnie też jest ważne, puszczam je po prostu forwardem do Marcina 

Zależy ile Ci ich trzeba. Mam tak z 12-13DaBossa pisze:Ma ktoś pożyczyć Black Orcs??
Ksch nie wiedziałem gdzie przesłać bo w regulaminie macie:
Akredytacja, przedpłaty i rozpiski (zgłoszenia) - Marcin Jabłoński. marcin@vipgroom.pl
a pod spodem:
* zgłoszenia - ksch@veto2ed.pl
wysłałem do Ciebie bo myślałem, że tamto to copy paste
Ostatnio zmieniony 3 maja 2011, o 14:05 przez Lazur, łącznie zmieniany 2 razy.

Górken - ja nie znam nikogo, kto by dysponował Chosenami. Na forum warriorów jak rozumiem już pytałeś?
Co do armii to zapewne tak, ale nie rozmawiałem o tym z Undeadem.
Co do armii to zapewne tak, ale nie rozmawiałem o tym z Undeadem.
Ten mail ksch@veto2ed.pl jest do zapisów gry w VetoLazur pisze:Zależy ile Ci ich trzeba. Mam tak z 12-13DaBossa pisze:Ma ktoś pożyczyć Black Orcs??
Ksch nie wiedziałem gdzie przesłać bo w regulaminie macie:
Akredytacja, przedpłaty i rozpiski (zgłoszenia) - Marcin Jabłoński. marcin@vipgroom.pl
a pod spodem:
* zgłoszenia - ksch@veto2ed.pl
wysłałem do Ciebie bo myślałem, że tamto to copy paste

Dokładnie tak. Ale przecież luz - sporo osób wysłało do mnie - na jedno wszak wychodzi, daje fwd i tyle 

Czy ktoś mi pożyczy 30 savage orków?
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Przyznam szczerze, że musiałem regulamin 3 razy czytać, zanim zobaczyłem, pod jaki adres należy wysłać rozpę.
Marys - popytam.
Barbarossa - sorki zatem za zaciemnienie, ale zasadniczo, spod każdego trafi do Undeada
Barbarossa - sorki zatem za zaciemnienie, ale zasadniczo, spod każdego trafi do Undeada

Teraz zrobiłem to czytelniejsze w pierwszym poście. Tak czy owak, do mnie też jest git.
No problem - na vipgroomie też już jest. Pamiętajcie, aby tylko nie wysyłać zgłoszeń raz jeszcze, tylko że do Marcina, bo zrobi się bałagan:)
Tak z ciekawości Undead. Należycie do PSG?ksch pisze:No problem - na vipgroomie też już jest.