Szybkie pytania
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Re: Szybkie pytania
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
Ja kolczugi maluję:
Czarny, suchym pędzlem boldgun metal, tam gdzie powinno być jaśniej srebrnym + blinki białym.
Na koniec 2x czarny wash (rozcieńczony pół na pół z wodą), dzięki temu mogę wybrać, które części kolczugi mają być ciemniejsze.
Czarny, suchym pędzlem boldgun metal, tam gdzie powinno być jaśniej srebrnym + blinki białym.
Na koniec 2x czarny wash (rozcieńczony pół na pół z wodą), dzięki temu mogę wybrać, które części kolczugi mają być ciemniejsze.
Bene mori praestat, quam trpiter vvere
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
IMHO za wielki - oczka wielkości 4 mm... Hm...Burgund pisze:http://bixel.pl/products/show_product/cid/104/pid/7038
co powiecie o tym lancuszku? nada sie?
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Zapytaj na pw Kefasa - on lubi kombinować z łańcuchami różnej maści...
.

Witam,
pytanie kieruję głównie do posiadaczy White Lions'ów, bądź Phoenix Guard'ów. A mianowicie z boxa da radę skleić samą 10 bez FCG? Po IoB widzę że Swordmastersów można tylko 7+FCG i zastanawia mnie czy jest tak samo z inną piechotą, Z góry dziękuje za odpowiedzi.
pytanie kieruję głównie do posiadaczy White Lions'ów, bądź Phoenix Guard'ów. A mianowicie z boxa da radę skleić samą 10 bez FCG? Po IoB widzę że Swordmastersów można tylko 7+FCG i zastanawia mnie czy jest tak samo z inną piechotą, Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Animosity Szczecin

IN FLAMES WE TRUST!

IN FLAMES WE TRUST!
Hey
Po przyjrzeniu sie zakupionej dawno temu kranosludzckiej armacie z 6 ed. dostrzeglem ze poprzedni wlasciciel ja jednak lekko krzywo przykleil. Nie wiem jak moglem to przeoczyc
. Oczywiscie te niedociagniecie strasznie mnie drazni. Nie mam pojecia czym to kleil, wiem tylko ze mocno trzyma. Macie moze jakies sprawdzone metody/sposoby na taki problem?
Pozdrawiam
Po przyjrzeniu sie zakupionej dawno temu kranosludzckiej armacie z 6 ed. dostrzeglem ze poprzedni wlasciciel ja jednak lekko krzywo przykleil. Nie wiem jak moglem to przeoczyc

Pozdrawiam
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Niestety ale jeśli nie chcesz jej zmywać to może być problem.
Natomiast jeśli nie zależy ci na aktualnym pomalowaniu lub jeśli armata jest tylko sklejona i nie malowana to wrzuć ją (oczywiście bez plastikowych elementów) do rozcieńczalnika- powinna się rozkleić.
Natomiast jeśli nie zależy ci na aktualnym pomalowaniu lub jeśli armata jest tylko sklejona i nie malowana to wrzuć ją (oczywiście bez plastikowych elementów) do rozcieńczalnika- powinna się rozkleić.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
DOT3 rozpuszcza też większość klejów a przynajmniej osłabia ich działanie i dużo łatwiej jest rozkleić różne rzeczy
Ps: Ma ktoś jakiś patent na malowanie rudej brody ?
Ps: Ma ktoś jakiś patent na malowanie rudej brody ?
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
standard brush, fine detail brush, i coś większego do drybrushu
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
W sumie Rasti ma racje bo prędzej czy później i tak każdy pędzelek będzie łysy, jednak imo cytadelowe są całkiem nieźle i ja z nich właśnie jestem najbardziej zadowolony. Nawet kiedyś się pokusiłem o pędzle jakiegoś Wesson & cośtam (czy jakoś tak podobnie ) z włosia jakiegoś milukiego zwierzaczka, to tygodnia nie wytrzymał :/
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Może ktoś poda jakiś zamiennik burnished golda innej firmy. Ta farbka totalnie mnie wk...wia
. Mam wrażenie, że w ogóle nie kryje, jak rozcieńczę to muszę położyć chyba 10 w-w, jak nie rozcieńczę, to zalepia wszystko. Jebać burnished golda

Jak namalować rudą brodę !!