Company of heroes-mod
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- kudlaty960
- Mudżahedin
Company of heroes-mod
Mam problem chcę wgrać mod eastern front do Coh. Ściągnąłem instalkę chcę zainstalować i wyskakuje błąd. Robił to ktoś kiedyś i może ma pojęcie o co chodzi?
"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
jaki błąd? "BugSplatRc resource DLL not found"?
Skąd sciągałeś? Spróbuj stąd: http://www.moddb.com/mods/coheastern-front
Skąd sciągałeś? Spróbuj stąd: http://www.moddb.com/mods/coheastern-front
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- kudlaty960
- Mudżahedin
Wydaje mi sie że nie mam spaczowanej gry. Może być dlatego?
"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
- Infernal Puppet
- Masakrator
Może po prostu nie wyszedł w Polsce. Gdzieś w internecie widziałem zdjęcie wersji pudełkowej .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
Mod. Ale bardzo profesjonalnie zrobiony. Ruscy z początku mogą się wydawać trochę zbyt "mocni", ale są i na nich sposoby Ale bardzo polecam, doskonały mod. Niestety, rzadko można spotkać kogoś grającego w eastern front.
A w ogóle, jakby ktoś się chciał ustawić kiedyś na krótką bitwę to jestem chętny I nie mówię wyłącznie o EF :p
A w ogóle, jakby ktoś się chciał ustawić kiedyś na krótką bitwę to jestem chętny I nie mówię wyłącznie o EF :p
- kudlaty960
- Mudżahedin
Wszystko spoko spoko, tylko jak no najpierw poprawnie wgrać?
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
Szczerze, to nie wiem czemu Ci nie działa. Ściągnij wszystkie patche, później zainstaluj EF i powinno śmigać.