Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Lenart
Falubaz

Re: Piłka nożna

Post autor: Lenart »

Stary tez nie moge tej akcji przezyc, to powinno być 1:0 a wtedy losy tego meczu by zapewne inaczej sie potoczyly.!

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Lenart pisze: to a propos przegranej lecha.

http://www.youtube.com/watch?v=kcarHDoMU58
Piłkarze Lecha po meczu pokazali klasę gratulując zwycięzcom, a Ty pokazałeś żenujący filmik, tak trzymać.
Obrazek

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

japa,filmik jest fest,byłem tam to wiem : )
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

wyjazd na 50 osób jest fest? spoko jaki klub takie wyjazdy :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

a na ilu wyjazdach TY byleś? może sie pochwalisz? (w Poznaniu było 220 osób wtedy)
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Ja wtedy byłem w cytadeli i grałem bitwę, a ty na euro nie ćwiczysz, tylko na jakieś słabe mecze jeździsz, ale odechce Ci się jak Wojciechowski wam zmieni jeszcze z 5 trenerów do połowy 2012. :]
Obrazek

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

http://ksppolonia.pl/web/index.php?typ= ... _polonia_2 Polonia na Legii (też wyjazd )

Zobaczymy kto będzie kozak po następnych derbach,w tym sezonie w dwumeczu 3:1 dla KSP
O Euro sie nie martw ćwicze codziennie prawie : ) Niech nam tylko Hanka zbuduje stadion i będzie dobrze
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Nie lepiej skocznię narciarską? Dalej polecicie niż w lidze. :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

A ile Legia zdobyła pkt na wiosne? 8)
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Trochę mniej niż Dyskobolia, ale to Legia ma bliżej do podium i ma już Puchar Polski. :twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

A KSP ma puchar weszlo...
Zobaczymy kto będzie na podium w tym sezonie,Legia dalej gra padake. Beznadziejne transfery,nie mogą oddać trybuny ostatniej, kibice w Bydgoszczy dali popis znowu. Panie mietku to wyglada gorzej niż źle!
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Na oceny czas będzie za kilka kolejek, a źle jest w całej lidze, u Was jest lepiej też dopiero od niedawna. Zobaczymy jak Wam pójdzie, czekają Was praktycznie same trudne mecze, praktycznie wszystkie z zespołami będącymi wyżej w lidze i wyjazdowy ze zdesperowaną Cracovią. Jak pod koniec sezonu będziecie mieli 40 pkt, to i tak będzie dobrze.
Obrazek

Awatar użytkownika
Rilam
Kradziej

Post autor: Rilam »

Leniwy (Mati) pisze:ja byłem na derbach. dramat. 88minuta 2:0, 97 2:2, a lechia cały mecz nic nie grała. potem stypa. za to fajne wejście pod stadion miała tczewska patologia.
Byłem wśród tej patologii ;). Zgadzam się w 100%, Lechia nic nie grała w tym meczu, więc wynik niesprawiedliwy. Jednak PZPN zrobił swoje. ;/

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Kalesoner pisze:
gokish pisze:buuuu dziękujemy wieś kibicom z wielkopolski która nam stadion rozpierdoliła ....
a jak rozwalili go kibice z Bydgoszczy to było ok? :wink:
Tylko , że jest różnica być gościem i niszczyć komuś stadion a pokazać debilizm i samemu swój niszczyć. Obie postawy ssą i tyla , ale prędzej myślałem , że Legioniści rozpierdolą stadion niż grzeczni kibice Lecha .....

Lenart
Falubaz

Kaleson i tak nic nie przebije tego ze legia sciagnela nie tego murzyna co chciala;)

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

btw. piękna Legia, sami zagranicznicy i murzyni...
heh, zwałe wczoraj miałem. Lech, Real przegrali, szkoda pisać w ogóle.

Ahh a o do niszczenia stadionu to powiem tylko tyle, że żal mi takich ludzi... Poziom inteligencji poniżej zera :/
Ostatnio zmieniony 4 maja 2011, o 21:08 przez Piotras, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

jakie bedzie podium? PROSTE: Wisła Lechia Śląsk:D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Post autor: Dzoooma »

Mistrza przy stole... (Piotras, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że nazwy własne pisze się z wielkiej litery)
Cała organizacja wczorajszego meczu była zabawna. Na ten stadion można było wszystko wnieść. Szkoda, że Lech nie pokazał oprawy. Całość miazga, 24h na nogach ale warto było.

Puchar jest nasz, ten puchar do nas należy! Nie damy nikomu, nikomu nie damy, ten puchar do Legii należy!

Co do Polonii nie będę się wypowiadał bo każdy wie jak to wygląda na dzisiejszy dzień (chociaż trzeba niestety przyznać, że trochę się ruszyło).
Obrazek
Zapytaj mnie co sądzę o GW...

Lenart
Falubaz

Stary to nie nasza wina ze Wojciechowski to kretyn...

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Post autor: Dzoooma »

Lenart pisze:Kaleson i tak nic nie przebije tego ze legia sciagnela nie tego murzyna co chciala;)
Lenart pisze:Stary to nie nasza wina ze Wojciechowski to kretyn...
Zamień wojciechowski na Miklas i masz odpowiedź.

Poprawnie Legia pisze się z wielkiej litery, zresztą tak jak Wojciechowski ale w tym drugim przypadku dopuszczam większą dowolność :wink:
Obrazek
Zapytaj mnie co sądzę o GW...

ODPOWIEDZ