"Młotkowy" - bezpłatny magazyn WFB - NUMER 4 do pobrania!!!
Re: "Młotkowy" - bezpłatny magazyn dla fanów WFB - NUMER 2!
Również gratuluję
po cichu liczyłem sam na wygraną
po cichu liczyłem sam na wygraną
mi możesz wysłaćDaw pisze:O Fuck! Dzięki! :D Jeśli chcesz to mogę wysłać Ci skan całej krzyżówki
albo wrzuć po prostu na forum, mi nie starczyło zapału (+ nie miałem wersji papierowej, więc nie mogłem w kiblu rozwiązywać )
a z chęcią zobaczę wszystkie rozwiązania... bo "trola" z Nemezisu to szybko odgadłem
może mi ktoś wysłać drugi numer na meila ?
Mam problem ze ściągnięciem ze strony.
1988inferno@wp.pl
Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Mam problem ze ściągnięciem ze strony.
1988inferno@wp.pl
Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Asassello pisze:mi możesz wysłaćDaw pisze:O Fuck! Dzięki! :D Jeśli chcesz to mogę wysłać Ci skan całej krzyżówki
albo wrzuć po prostu na forum, mi nie starczyło zapału (+ nie miałem wersji papierowej, więc nie mogłem w kiblu rozwiązywać )
a z chęcią zobaczę wszystkie rozwiązania... bo "trola" z Nemezisu to szybko odgadłem
JaceK pisze:Dawaj, Daw!
Przypomniałem sobie, że ją wywaliłem myślałem, że i tak nie zdobędę nagrody więc w pracy jak rozwiązałem to wysłałem hasło i do niszczarki wrzuciłem ale mogę rozwiązać jeszcze raz - część haseł pamiętam także luz. Wrzucę jutro także spoko.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Świetnie mi się czytało (oprócz rzeczy związanych z ETC, weźcie się odwalcie od biednych ogrów, każdy artykuł związany z tymi mistrzostwami to jakiś przytyk ). Z niecierpliwością wyczekuję nowego numeru.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Właśnie, kiedy nowy numer, recenzja podręcznika TK i cała masa jak zwykle przeinteresujących artykułów?
chyba dobrze, wywiadu już im udzieliłemDaw pisze:I jak tam Panowie przygotowania do nowego numeru?
czyżby było dużo o HE? :>