DreamPainting Studio - galeria prac
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
DreamPainting Studio - galeria prac
Pierwsze próby NMM:
Co o tym sądzicie ? I proszę o porady dotyczące zwłaszcza złota...
Ostatnio zmieniony 26 mar 2016, o 14:00 przez Damik, łącznie zmieniany 21 razy.
chłopie zajebiste, może aż nawet za ostre przejście- JAK TO ZROBIŁEŚ?
- The WariaX
- Falubaz
To zdjęcie to wygląda jakby to był obraz namalowany akwarelami
Zapraszam do mojej galerii :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
o cholera, podkład wygląda jak wycieniowany xDDamik pisze:Pierwsze próby NMM:
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
Smacznego Dopóki nie poprawie przejść w najciemniejszych miejscach - nie ma szans na kadrowanieSkavenblight pisze: Co do drugiej fotki - kadruj, bo Cię zjem.
Widać fajny początek ale niewiele więcej
Nie mylisz się - to washkubon pisze:o cholera, podkład wygląda jak wycieniowany xD
Dzięki wszystkim za komentarze
Editam!
Jednak mi przyszło na DE.... No to jedziemy z tymi niekochanymi dziećmi! Pierwszy model - Dreadlord Wczesny WiP
Oczywiście fotki nie są najwyższych lotów, ale mam nadzieję, że da się coś zobaczyć Prawy naramiennik poszedł już do poprawki (jednak zdjęcia pokazują wszystko )
Oceniajcie, komentujcie, krytykujcie! (na prawdę... Dobrej krytyki nigdy za wiele )
Jednak mi przyszło na DE.... No to jedziemy z tymi niekochanymi dziećmi! Pierwszy model - Dreadlord Wczesny WiP
Oczywiście fotki nie są najwyższych lotów, ale mam nadzieję, że da się coś zobaczyć Prawy naramiennik poszedł już do poprawki (jednak zdjęcia pokazują wszystko )
Oceniajcie, komentujcie, krytykujcie! (na prawdę... Dobrej krytyki nigdy za wiele )
Malujesz na podkładzie?
No i bardzo udanie się zapowiada. Delikatne cieniowanie, czekam na efekt końcowy. Na stole będzie się ładnie prezentować. Może tylko mógłbyś bardziej nad metalikami popracować, bo jakby troszkę niższy poziom niż szmatki.
No i bardzo udanie się zapowiada. Delikatne cieniowanie, czekam na efekt końcowy. Na stole będzie się ładnie prezentować. Może tylko mógłbyś bardziej nad metalikami popracować, bo jakby troszkę niższy poziom niż szmatki.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Na razie wszystko OK. Tylko błagam, przyspiesz .
Jak się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy Weekend majowy, więc siądę przy tym modelu i myślę, że go skończę póki co metaliki do poprawy i najgłębsze cienie na skórze to samo Póki co myślę w jakie kolory iść dalej... Może czerwień (np. przepaska), czy niebieski smok? A może zieleń ? Co o tym myślicie ?
Na weekendzie majowym sie imprezuje ja wątpie że w takim stanie jak wróce do domu coś pomaluje
Dred naprawde niezły , głowa to elf flesh + wash ogrynem ? metalik świetny myśle że lepiej na czarnym podkładzie by Ci sie malowało
Dred naprawde niezły , głowa to elf flesh + wash ogrynem ? metalik świetny myśle że lepiej na czarnym podkładzie by Ci sie malowało
Moje gg ? ok - 11632281
Pozdrawiam X.
Wróciłem właśnie wczoraj wieczorem i mój elf doczekał się tylko poprawionej zbroi O dziwo na białym podkładzie lepiej mi się maluje Głowa to tallarn felsh, wash badab blackiem (na prawdę delikatnie), następnie znowu tallarn i do bleached bone. Dzisiaj może coś pomaluję jak dam radę, ale wątpię
Halo! To ja! Znowu
Malutki Edit, czyli ciąg dalszy prac nad Lordem niekochanych dzieci
Fotki nie najlepsze, bo robione na szybko, ale myślę, że da się coś zobaczyć
Pozdrawiam!
P.S
Sorka za double posta, ale chciałem tylko odświeżyć temat
P.P.S.
Dopiero teraz zauważyłem obitego smoczka Musiał się obić w trakcie robienia zdjęć (wiecie... taka ekstremalna sesja ) Biorę pędzel w dłoń i już go poprawiam
Malutki Edit, czyli ciąg dalszy prac nad Lordem niekochanych dzieci
Fotki nie najlepsze, bo robione na szybko, ale myślę, że da się coś zobaczyć
Pozdrawiam!
P.S
Sorka za double posta, ale chciałem tylko odświeżyć temat
P.P.S.
Dopiero teraz zauważyłem obitego smoczka Musiał się obić w trakcie robienia zdjęć (wiecie... taka ekstremalna sesja ) Biorę pędzel w dłoń i już go poprawiam