PMotM XXXI - Wolf Guards Terminators

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

PMotM XXXI - Wolf Guards Terminators

Post autor: Czopek »

Witam
Skończyłem niedawno tych 5 termosów, typowi wymiatacze combatowi czyli tarcza i młotki, twarze w hełmach, żeby odróżniali się od drugiej piątki. Nadal zrobienie dobrego śniegu to dla mnie za wiele #-o .
Jeśli chodzi o PMOTM - jeżeli czterdziestkowcy też się załapią to niech wystąpią ;)

Zdjęcie konkursowe:
Obrazek

I reszta zdjęć:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam
Jacek
http://czopekblog.blogspot.com/
Kordelas pisze: Fluff nie wybacza.

Awatar użytkownika
Struna
Wałkarz

Post autor: Struna »

Akurat ich maluje ;) BTW bardzo wdzięczne modele. Kontrasty są ładne, rozjaśnienia ładne są. Do jednego bym się tylko przyczepił- brakuje obkrawędziowania- trochę rzuca się to w oczy.. Ogólnie bardzo fajnie :mrgreen:

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

fajni, fajni, ale niestety do PMOTM się nie łapią. Tylko battlowe jednostki. Ale wal z nimi śmiało na GV :)
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Struna pisze:Akurat ich maluje ;) BTW bardzo wdzięczne modele. Kontrasty są ładne, rozjaśnienia ładne są. Do jednego bym się tylko przyczepił- brakuje obkrawędziowania- trochę rzuca się to w oczy.. Ogólnie bardzo fajnie :mrgreen:
Myślę, że tutaj brak krawędziowania jest zabiegiem celowym. Nie wydaję się potrzebne... Jestem admiratorem Twoich figsów i te również bardzo mi się podobają =D> .

ODPOWIEDZ