ARENA 2011 - Master w Krakowie, , WYNIKI NA STR. 39

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Re: ARENA 2011 - Master w Krakowie, , WYNIKI NA STR. 39

Post autor: Górken »

Challenge przyjęty! :D Śmiechu ale z zianiem to ja Ci statystycznie 5.5 wounda wbijam:P ale z vargulfami to sie zgodze... bitwa by inaczej przebiegła gdyby nie to:)
cóż może następnym razem nie będę farcił:D chociaż Twoje 5 szóstek na smoku też eleganckei było chcoiaż niepotrzebne ale jakie efektowne:)

A i fart mastera:
strzał z hellki w 25 clan ratów- tu mój wał bo templejtka objąłem 25 a nie 21) ranie na 2+ i 25 ran:D bodajze szansa 5/6 do potęgi 25 o ile sięnie mylę:P? czyli jakies 1% szansy:D
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja

Awatar użytkownika
Szwentas
Masakrator

Post autor: Szwentas »

zle zglosiliscie moje id przy zapisie mowilem ze jest zle wpisane i nie mam areny na stronie ligi:(
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

Post autor: Szymon »

Lidder pisze:
Jankiel pisze:Bardzo fajna knajpa z dużym ogródkiem - knajpy bez ogródka są słabe :)
Szkoda, że Szymon tam nabrudził :D
To było zamierzone :D

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Bardzo dobrze się bawiłem :)
Gratulację za bardzo dobrą organizację turnieju.
Wynik powinien być lepszy, ale zrobiłem błąd w rozpisce, nie dając jednej runy i przez to nie mogłem wykorzystać potencjału jednej zagrywki :?

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

KrzysiekW pisze:Wyniki Areny na stronie Ligi. Gratuluję udanej imprezy i (ze swojej działeczki) błyskawicznego wysłania poprawnych wyników! :)
Jednak nie do konca poprawne (złe ID Szwentasa).
Ostatnio zmieniony 9 maja 2011, o 08:39 przez c4h10, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

Górken pisze: A i fart mastera:
strzał z hellki w 25 clan ratów- tu mój wał bo templejtka objąłem 25 a nie 21) ranie na 2+ i 25 ran:D bodajze szansa 5/6 do potęgi 25 o ile sięnie mylę:P? czyli jakies 1% szansy:D
ja sobie zabiłem 150 myszy dzwonem, jakie są na to szanse?:P

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Turniej super! Zagrałem kilka bardzo fajnych bitewek,wszystkie w warzywniaku. :)

True Legion dał radę. Gratuluje świetnie zorganizowanej imprezy, koledzy!
Obrazek

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

vocal pisze:
Górken pisze: A i fart mastera:
ja sobie zabiłem 150 myszy dzwonem, jakie są na to szanse?:P

Myth zrobił to samo w ostatniej bitwie na pierwszym stole na drużynówce...
(jego jedyny wybuchnięty dzwon)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Udało się odespać, moge coś skrobnać ;)

Pominę wszelkie ogólne podziękowania dla parchów z którymi to organizowałem i całe inne smyranie się w okolicach odbytu, bo wszyscy wiedza ze True Arena była zajebiaszcza i okraszona full skillem organizacyjnym 8)

Cieszymy się niezmiernie że się podobało i że nasze wysyłki zostały docenione, podjęliśmy decyzję o ponownym zgłoszeniu naszej kandydatury.

Dziękuję także Przemkowi Jacko i Małgorzacie Kuczyńskiej za nieocenioną pomoc w konkursie malarskim, bo dzięki nim miało to ręce i nogi :)
Zdjecia z konkursu wrzucę wieczorem.

Na samym końcu także podziękowania dla graczy że nie robili bydła, zachowywali się na prawdę na poziomie, nie było syfu na sali, pozostawianych śmieci itd. Dzięki temu mieliśmy dużo mniej pracy.

Sprzątać pomagał nam także Robson i Dalmar za co również jesteśmy wdzięczni :)

Mam dosyć sporo rzeczy znalezionych, prosze zgłaszać się do mnie przez PW z opisem zgubionej rzeczy.

Pzdr
Ostatnio zmieniony 9 maja 2011, o 08:57 przez Skaven, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

Ponoć mójego pędzla elf zajął drugie miejsce w jakimś konkursie? Czy dostanę coś? choćby uścisk dłoni prezesa Raptora? Albo żeby Undead poklepał mnie po ramieniu i powiedział Good Job.
Ostatnio zmieniony 9 maja 2011, o 08:58 przez Ice-T, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Już od godziny jestem w domu, woohoo ! :D

Graty dla Legionu, imo najlepiej zorganizowany master w roku, zaraz po tym w Białymstoku ;).

Eurosquad dał radę, troche nam Darek zepsuł plan, bo chcieliśmy zgarnąć statuetki, niemniej wielkie gratulacje co skończyli turniej przedemną, jak i dla tego tuż za mną, Zbyszek elegancko w końcówce sezonu zrewanżował mi się za 2 miejsce w lidze 4 lata temu ;).
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

@Ice
A skąd miałby twój jakiś elf się znaleźć na naszym konkursie skoro nie grałeś na arenie? Drugie miejsce miał elf Laika, no chyba ze to jest twój?

Awatar użytkownika
Zielony
Kretozord

Post autor: Zielony »

Dzieki wszystkim za... fajna sobote. Bitwy, grill, melanz i wogole.

W nocy postanowilem zwiedzic troche Krakow.
Trafilem do 5 gwiazdkowego hotelu gdzie ugoscila mnie ekstra panienka. Zrobila mi laske i utulila na swoich duzych piersiach.
A potem sie obudzilem :/

Do zobaczenia na kolejnych masterach.
Obrazek

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Zielec, jak ty to robisz :D ?
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

Tak ja go maziałem.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Zielony pisze:
Do zobaczenia na kolejnych masterach.

Znaczy sie na kolejnych masterach tez chcesz pograc z nami w sobote, a pozniej po malanzu isc do hotelu i olac niedzielne granie??

PS.
Mysle że nawet kibice Crakovi i Wisły w zyciu tego nie zrobili co Ty :D

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

A już na pewno nie samodzielnie :)
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Impreza była bardzo OK.
Dziękuje za wspólne (delikatne ze względów organizacyjnych) picie Lazurowi, Arbitrowi Elegancji i reszcie.
Knajpa mnie nie zachwyciła - ale okazało sie że dała rade, również dzięki (naznaczonemu przez Szymona) ogródkowi.
Dobrze że wyskoczyłem z Arbitrem po kebaba bo przy okazji nakierowałem na właściwą drogę chłopaków którzy przegapili knajpkę (Szwentas i reszta).
Broniłem siostry dzielnie i nie dorobiłem sie szwagra batlowca :wink: ... tym bardziej że to właśnie nie kto inny tylko łobuz Zielony smalił cholewki najaktywniej :roll:
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Zielony
Kretozord

Post autor: Zielony »

:D :D :D
Pozdrow ją.
Obrazek

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Słowo na niedzilę:

Laikowi zabieramy drugie miejsce w konkursie malarskim, bo okazało się że nie sam malował ludzika, tylko zrobil go kto inny. Nie wiem czy było to celowo czy po prostu nie znajomość regulaminu, ale na pewno nam się wytłumaczy ;)

ODPOWIEDZ