Pierwszy Mistrz Miecza :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Wszystko spoko i jak najbardziej poprawnie. Najlepiej wyszła chyba "kita", całość to naprawdę dobry TT+.
Oczu nie będziesz robił? Włosy z tyłu rozumiem do dokończenia?
Oczu nie będziesz robił? Włosy z tyłu rozumiem do dokończenia?
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
-
- Warzywo
Co do włosów cały czas myślę nad wykonaniem, Wysokie Elfy to raczej rasa dostojna czysta. Tak że oscyluję przy kolorze włosów jasnych.
jeśli chodzi o wykończenia koloru złotego tam jest wash sepia i kilka odcieni złotego, niestety zdjęcia nie najlepszej jakości stąd możliwe że nie widać tych szczegółów.
Co do kity to trochę zrypałem sprawę, miało być u-marine blue, wash czarny, cieniowanie z enchanted i na końcu delikatnie 50/50 enchanted/white.
I zamiast tej kombinacji zrobiłem trochę inaczej i co było błędem wprowadziłem kolor ice blue co powoduje zbyt ostre kontrasty.
Dopieszczę szczegóły ale kolorów nie będę zmieniał.
Następne modele z regimentu SM będą bardziej dopieszczone po nauce przy pierwszym
Ach skusiłem się i mała zmiana
jeśli chodzi o wykończenia koloru złotego tam jest wash sepia i kilka odcieni złotego, niestety zdjęcia nie najlepszej jakości stąd możliwe że nie widać tych szczegółów.
Co do kity to trochę zrypałem sprawę, miało być u-marine blue, wash czarny, cieniowanie z enchanted i na końcu delikatnie 50/50 enchanted/white.
I zamiast tej kombinacji zrobiłem trochę inaczej i co było błędem wprowadziłem kolor ice blue co powoduje zbyt ostre kontrasty.
Dopieszczę szczegóły ale kolorów nie będę zmieniał.
Następne modele z regimentu SM będą bardziej dopieszczone po nauce przy pierwszym
Ach skusiłem się i mała zmiana
Ostatnio zmieniony 8 maja 2011, o 17:21 przez Macias1973, łącznie zmieniany 1 raz.
Twarz psuje efekt.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
-
- Warzywo
Niestety malowanie twarzy sprawia problemy. Musze potrenować na jakimś ochotniku.Matis pisze:Twarz psuje efekt.
-
- Warzywo
Abaddon pisze:j.w
No i chyba pomyliłeś skórę na palcach ze zbroja
Mysle ze twarz mogła by sie poprawic jakbys wpuscił tam troche washa
Ostatnio zmieniony 8 maja 2011, o 21:53 przez Macias1973, łącznie zmieniany 1 raz.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie pomylił, to są rękawice imho.Abaddon pisze:j.w
No i chyba pomyliłeś skórę na palcach ze zbroja
Ten mistrz miecza akurat kobietą nie jest
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów