Szybkie pytania
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Witam
Czy może ktoś widział jakieś tutoriale jak samemu zrobić GUO ?
Nie mam zdolności plastycznych i nie znam się na rzeźbieniu
Ale szukam czegoś na czym można było by się wzorować i powoli samemu coś tam stworzyć.
Jest jeszcze jeden problem nie chce używać do tego GSu bo za drogo wyjdzie już taniej figse będzie można kupić na allegro
W grę wchodzi jakiś styropian, gips, poxilina, GS jedynie w specyficznych miejscach gdzie detale grają wielką role.
Prawe ramie już mam z zestawu DP plastikowego. Flail (cep) mam już jako tako zrobiony z bitzów maruderów.
Jedynie to co trzeba zrobić to głowę, lewe ramie, tułów i nogi.
Odpada wersja Bio
Czy może ktoś widział jakieś tutoriale jak samemu zrobić GUO ?
Nie mam zdolności plastycznych i nie znam się na rzeźbieniu
Ale szukam czegoś na czym można było by się wzorować i powoli samemu coś tam stworzyć.
Jest jeszcze jeden problem nie chce używać do tego GSu bo za drogo wyjdzie już taniej figse będzie można kupić na allegro
W grę wchodzi jakiś styropian, gips, poxilina, GS jedynie w specyficznych miejscach gdzie detale grają wielką role.
Prawe ramie już mam z zestawu DP plastikowego. Flail (cep) mam już jako tako zrobiony z bitzów maruderów.
Jedynie to co trzeba zrobić to głowę, lewe ramie, tułów i nogi.
Odpada wersja Bio
Daemons, X-Wing & Black Tea
Szukam dużego obrazka z symbolem przepastnych trzewii (czyli tych zębów, które sporo, jak nie większość ogrów ma na sztandarach i nabrzusznikach). Najlepiej duży gif, niekolorowy, bo chciałbym sobie wydrukować na kartce a4. Z góry dzięki za wszelką pomoc.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Potrzebuje małej porady odnośnie malowania podstawek. Chce zrobić podstawki w klimacie pustynnym. Przykleiłem trochę korka gdzieniegdzie na postawke i całość obsypałem piachem. Chce to pomalować żeby wyglądało mniej więcej tak: http://imageshack.us/photo/my-images/97/kotson.jpg/
tylko zastanawiam sie jakich kolorów użyć (dysponuje paletą GW+ pigmenty vallejo burnt sienna i dark yellow ocre) i czy zamalować piach na czarno, a potem kolorem czy od razu kolorem, pomóże ktoś?
tylko zastanawiam sie jakich kolorów użyć (dysponuje paletą GW+ pigmenty vallejo burnt sienna i dark yellow ocre) i czy zamalować piach na czarno, a potem kolorem czy od razu kolorem, pomóże ktoś?
U nas w Bitspudlo.com zostało jeszcze kilka p3-ek, ale generalnie jeśli nie ma ich Cytadela to będzie kiepsko, bo są oficjalnym polskim dystrybutorem Privateer Press
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl