Pamperkowo
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Pamperkowo
Po pierwsze, zez razacy.
Po drugie :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=606
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=4061
A co do malowania. Idzie w dorba strone, praktyka czyni mistrzow, zatem robic swoje a beda efekty.
PS. Meskie figurki sa bezsutowe.
Po drugie :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=606
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=4061
A co do malowania. Idzie w dorba strone, praktyka czyni mistrzow, zatem robic swoje a beda efekty.
PS. Meskie figurki sa bezsutowe.
zez zostaje koniec kropka
a tlo bedzie ladne jak skoncze pamperki - to sa foty robocze
jak tylko naucze sie obslugiwac te magiczne i niesamowite sprzety jak aparat cyfrowy i komputer odkryje jak sie "obcina" foty i gdzie sie ustawia te wszystkie madre ustawienia w aparacie to zdjatka beda mniod malina na razie sorki nie potrafie.
a suty im zrobie na zlosc Adamowi:P
a tlo bedzie ladne jak skoncze pamperki - to sa foty robocze
jak tylko naucze sie obslugiwac te magiczne i niesamowite sprzety jak aparat cyfrowy i komputer odkryje jak sie "obcina" foty i gdzie sie ustawia te wszystkie madre ustawienia w aparacie to zdjatka beda mniod malina na razie sorki nie potrafie.
a suty im zrobie na zlosc Adamowi:P
biorac pod uwage tempo w jakim osiagasz postepy to za rok bedziesz jak olekk,serio
cos wydaje mi sie ze ostatnio za malo sie staram ale mam nadzieje ze to sie zmieni.patryk999 pisze:biorac pod uwage tempo w jakim osiagasz postepy to za rok bedziesz jak olekk,serio
Ostatnio zmieniony 15 maja 2011, o 22:15 przez quin, łącznie zmieniany 2 razy.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Myślę, że trochę przesadziłeś z nasyceniem kolorów na zdjęciach. Malowanie OK, nie pdoba mi się tylko maczuga ze złotymi kolcami - złote elementy psują tu efekt. Oprócz tego trochę dziwne oczy, myślę, że trochę zbyt wyłupiaste - większą źrenicę sieknij, no i zlikwiduj lekkie zezy
. Żrenice namaluj w ten sposób, jakby górna część źrenicy była przykryta powieką. Czarna kropka nie powinna być okrągła, tylko wchodzić winna pod górną powiekę - efekty dużo lepsze imho.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
figurki ktorych zdjecia tu sa nie sa juz u mnie wiec wszelkie poprawki nie wchodza w gre tak jest z kazdym zdjeciem UKONCZONEJ wg mnie figurki. co do fotek jak wczesniej wspominalam nie ja je robie i nie ja je obrabiam przykro mi nie potrafie. za namowa kolegi postaralam sie o to by foty nie byly pelne "smieci" ale na nasycenie kolorow niestety nie umiem poradzic to jest po prostu dla mnie czarna magia jesli kogos to obraza - przepraszam. co do oczu moge powiedziec tyle ze staralam sie aby nie byly to rowne "kropki" tylko takie jakby pionowe kreski nie mam takiej wprawy jeszcze przy pomalowaniu 5 figurek postaram sie zeby bylo lepiej. zlote rogi na maczugach to jest moja Licentia poetica mi sie podoba a wlasciciel figurki nie mial do mnie poki co obiekcji w tym temacie wiec mysle ze sa trafne. pamperki na zywo wygladaja duzo lepiej niz na zdjeciach. ps jak wspominalam wczesniej - zez zostaje.
dziekuje za uwagi i komentarze cennych porad nigdy za wiele.
dziekuje za uwagi i komentarze cennych porad nigdy za wiele.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nic tu nikogo nie obraża
, po prostu wszyscy nawzajem staramy się podnieść poziom naszego warsztatu i stąd czasem pochwały, czasem krytyka - byle zawsze konstruktywna
.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Fotki calkiem dobre,nie mam sie czego przyczepic.Chyba trzeba sie zlozyc na jakis battalion dla ciebie ,bo jak malujesz pojedyncze figurki to idzie sie szybko znudzic a tak cos juz bedziesz miala dla siebie;))
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ostatnia broda BARDZO mi się podoba
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)