Vegan Black Metal Chef? Toż to bluźnierstwo. Poza tym od kiedy koty to danie wegańskie ?Nordri pisze:Żeby pozostać w klimacie:
Vegan Black Metal Chef
Chyba się jednak przekonam do gotowania.
Jak sorry to było.
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Vegan Black Metal Chef? Toż to bluźnierstwo. Poza tym od kiedy koty to danie wegańskie ?Nordri pisze:Żeby pozostać w klimacie:
Vegan Black Metal Chef
Chyba się jednak przekonam do gotowania.
Jak sorry to było.
Przejrzałem komentarze ale nazwy żadnego zespołu który choćby stał obok muzycznego geniuszu tam nie znalazłem.Eriks281 pisze:W dodatku w komentarzach autor obraża genialny zespół.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Bo tu chodzi o linie melodyczną, a nie co w komentarzachTomash pisze:Przejrzałem komentarze ale nazwy żadnego zespołu który choćby stał obok muzycznego geniuszu tam nie znalazłem.Eriks281 pisze:W dodatku w komentarzach autor obraża genialny zespół.
Wspaniałe, nie wiedziałem, ze coś jeszcze fajnego da się wyciągnąć z tego remizowego Sabatonu.Ingen175 pisze:Hollywood powinien się uczyć od innych, Mortal Combat przy tym wymięka.
A teraz coś ostrego, z domieszką czarnego humoru : http://www.youtube.com/watch?v=0ZvUxRyAorM