A patrzenie na wyniki białegostoku i słabe miejsca szczurow to srednie porównanie jak na bazylu który też był na euro cosmo był 2 a ja 7, morrok też tuż za top10 z tego co pamietam
Euro 2011 - zaciąg
Moderator: swieta_barbara
Re: Euro 2011 - zaciąg
Siedź cicho ;P, co bitwę się dowiaduje o nowym faq albo erracie ;D, w końcu tyle będe grał że sie wyczerpia.
A patrzenie na wyniki białegostoku i słabe miejsca szczurow to srednie porównanie jak na bazylu który też był na euro cosmo był 2 a ja 7, morrok też tuż za top10 z tego co pamietam
Cosmo jakoś tez na DMP dowiadywał sie, że weapon teamy maja warda na 4+ od magii a Gutersi na 6+. Mimo to ta wiedza nigdy jakos nie sprawiła, żebym go przeskoczył... Na Euro sie dowiedział, że z banneru potrójnego marszu nie mozna szarżować... ogólnie ta znajomość zasad jest przereklamowana ; )
@Młody - oba turnieje były na zasady Euro więc moim zdaniem oba turnieje są tak samo obiektywne. Na Bazyliszku było jeszcze ok ale wyniki szczurów na BoBie nikogo chyba nie powalają i mam nadzieje, że mimo ograniczeń Euro szczurki wstydu nie przyniosą.
"In Mlody we trust"
@Qc - ja też już się gubię w faqach i uściślenach LS
"In Mlody we trust"
@Qc - ja też już się gubię w faqach i uściślenach LS

- Barbarossa
- Mniejsze zło
Ja też się czasami gubię w FAQach i uściśleniach LS, a co jakiś czas mi się w głowie pojawia "blast from the past", czyli np. jakiś współczynnik albo zasięg czaru z podręcznika VC do 6 edycji, albo coś ze starych rulebooków. Więc chyba jest to zjawisko dość powszechne - za dużo tego wszystkiego, by spamiętać, dlatego trzeba co jakiś czas sprawdzać.
Ponadto przyznaję, że podręcznika szczurów nie ogarniam. Za dużo tabelek, dziwne przedmioty magiczne i zdolności, tona zasad specjalnych do fafnastu rodzajów weapon teamów itd.
Ponadto przyznaję, że podręcznika szczurów nie ogarniam. Za dużo tabelek, dziwne przedmioty magiczne i zdolności, tona zasad specjalnych do fafnastu rodzajów weapon teamów itd.
na jego szczęście dowiedział się po bitwieNa Euro sie dowiedział, że z banneru potrójnego marszu nie mozna szarżować... ogólnie ta znajomość zasad jest przereklamowana ; )
na bazylu dowiedział się również po bitwie, że jak nie ma rank-bonusa, to nie może się także reformować po kombacie na ld 7+3
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Bo są słabe i są zbyt oczywistym pkt do czepiania żeby się za nie zabieraćCrusader pisze:Dlaczego nikt się nie przyczepia do bestii ;(
pozdro
Trzeba było wziąć na cel coś bardziej wymagającego
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Właśnie, trzeba znać swoje miejsce w szeregubigpasiak pisze:Bo są słabe i są zbyt oczywistym pkt do czepiania żeby się za nie zabieraćCrusader pisze:Dlaczego nikt się nie przyczepia do bestii ;(
pozdro
Trzeba było wziąć na cel coś bardziej wymagającego

Zachęcam wszystkich zawistników do upokorzenia reprezentantów na Arenie. A tych ostatnich do udowodnienia tam swojej zajebistości
Poza tym muszę powiedzieć, że spodziewałem się tu corocznej sieczki związanej z wybraniem składu, a tu w sumie kultura. No, z małymi wyjątkami
Lidder, Pasiak - Wasze obrazki - podstawówka na całego. Fuck yeah
Poza tym muszę powiedzieć, że spodziewałem się tu corocznej sieczki związanej z wybraniem składu, a tu w sumie kultura. No, z małymi wyjątkami
Lidder, Pasiak - Wasze obrazki - podstawówka na całego. Fuck yeah
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Czuję się bezradny wobec takiej riposty
A tak btw - Cosmo się nie zgłosił, czy nie został wybrany?
O, to, to - dokładnie takgokish pisze:Aby dobry Flame byłksch pisze:A tak btw - Cosmo się nie zgłosił, czy nie został wybrany?przydałaby się lista zgłoszonych do każdej armii
.
Byłaby możliwość narzekania dlaczego ten wybrany a nie tamten D:
Pytanie do składu:
czy rozkminialiście już tak plus minus jak wygląda sprawa z kosztami takiego wyjazdu i czym w ogóle jedziecie? Możliwe że część Frontu Wschodniego zagra w barwach Ukrainy i pomogłoby to w podjęciu decyzji
czy rozkminialiście już tak plus minus jak wygląda sprawa z kosztami takiego wyjazdu i czym w ogóle jedziecie? Możliwe że część Frontu Wschodniego zagra w barwach Ukrainy i pomogłoby to w podjęciu decyzji
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Ja jade sam czarną strzałą :p, żal nie zrobić sobie po drodze wakacji gdzieś tam w okolicy 
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ja planuje jechac 2 dni wczesniej na koncert offspringa w szwajcarii.
wezme lagune albo szarana w zaleznosci od potrzeb
wezme lagune albo szarana w zaleznosci od potrzeb
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole