East Games United 2011 - 21-22.05.2011, 2400 ETC, Białystok
Re: East Games United 2011 - 21-22.05.2011, 2400 ETC, Białys
ja bede na pewno gdziestam, mam nadzieje ze przyjada jacys goscie i sie z nami zabiora 

pozno jakos, info na www.juwenalia.bialystok.pl
tak, potwierdzila mi 
jesli ktos bedzie w piatek, to prosze o kontakt ze mna (jak najszybciej) via PM, bo moga byc problemy z noclegiem! wlasnie sie dowiedzialem.

jesli ktos bedzie w piatek, to prosze o kontakt ze mna (jak najszybciej) via PM, bo moga byc problemy z noclegiem! wlasnie sie dowiedzialem.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Zróbcie update listy.
My z Robsonem raczej się wybierzemy na euro trening.
My z Robsonem raczej się wybierzemy na euro trening.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

zrobiony. okragle 16 osob, ustnie potwierdzonych. 100 punkciorow do ligi, fajne nagrody (łącznie na 430 zł),
kalafior jak nie odbierzesz koma do 22 to nie pojedziemy przez ciebie 

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Odebrał?Robson pisze:kalafior jak nie odbierzesz koma do 22 to nie pojedziemy przez ciebie

Trzeba było przyjechać dzisiaj, Guano Apes wbiło w glebę.

GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Wielkie brawa dla Czarnego za organizację tegorocznej odsłony EGU - kawał bardzo dobrej roboty.
Bawiłem się świetnie. Turniej jak zawsze na bardzo wysokim poziomie organizacyjnym, Ci których nie było, niech żałują.
Dzięki wszystkim za przybycie i przeciwnikom za fajne bitwy.
Pozdro.
Bawiłem się świetnie. Turniej jak zawsze na bardzo wysokim poziomie organizacyjnym, Ci których nie było, niech żałują.
Dzięki wszystkim za przybycie i przeciwnikom za fajne bitwy.
Pozdro.
Guano Apes niestety obessało, głównie przez dźwiękowca ale też i trochę przez dobór kawałków na koncert.Siweusz pisze:Odebrał?Robson pisze:kalafior jak nie odbierzesz koma do 22 to nie pojedziemy przez ciebie![]()
Trzeba było przyjechać dzisiaj, Guano Apes wbiło w glebę.
Myślałem, że dam im okazję do rehabilitacji na Ursynaliach ale muszę wyjechać. Ktoś chce tanio 2 wejściówki?
Maciek
Maciek, ja miałem na myśli "na tle innych". Ira zagrała fatalnie, do tego jakieś disco polo. Chociaz podobno Hunter był fajny.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
No cóż, repertuar Iry jest taki właśnie "rozrywkowy" ale za to właśnie po posłuchaniu idealnie nagłośnionej Iry dostałem zjazdu słuchając GA - gitary kompletnie zlane w jakiś szum, wokal z trudem się przez to przebijał i tylko do perkusji nie trzeba się było czepiać. Fajna w tym całym koncercie była końcówka ale akurat wtedy moją żonę przewrócił jakiś palant i musiałem ją wyprowadzić, żeby trochę ochłonęłaSiweusz pisze:Maciek, ja miałem na myśli "na tle innych". Ira zagrała fatalnie, do tego jakieś disco polo. Chociaz podobno Hunter był fajny.

Maciek
No niestety zostałem sam na placu boju 
Kalafior z powodu przemęczenia sezonem odmówił bycia moim szoferem.
Do następnego razu.

Kalafior z powodu przemęczenia sezonem odmówił bycia moim szoferem.

Do następnego razu.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE