0 małe punkty single 1000Kalesoner pisze:dobra, gdybym robił tur 4tego to jaki chcecie format?
1 małe punkty mecz rewanż ok 1200
2 małe punkty parówka ok 1200
3 euro 2400
4 euro drużynówka 3 osobowa 2400
nie ma więcej opcji
Dobro vs. Zło 14.05 Warszawa Euro
Re: Dobro vs. Zło 14.05 Warszawa Euro

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Zwykły EURO singiel
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Na ostatnim turnieju były problemy z kasą, osoby blatujące musiały dopłacić po 10zł, ledwo uzbierałem 300zł na szkołę. Jeśli nie będę miał 20 osób nie licząc blatujących i orgów to będę musiał dopłacić do turnieju. Czy ktoś mi zagwarantuje, że tak nie będzie kiedy tydzień wcześniej ktoś inny robi turniej? 
hmmm, gwarancji nigdy nie ma, ale jak na moje oko, sporo osób może się zorganizować, tylko potrzebne byłoby ogłoszenie, lista zgłoszonych, oraz ewentualne potwierdzenie na 48h przed, reasumując, między środą a piątkiem (przed turem) ludzie potwierdzają czy będą, w piątek dedlajn do najdalej 20 i ju, jeśli do 20 nie będzie tyle osób to nie ma tura; na turze ustawienie w kolejeczce społecznej i jedna osoba przy biurku; ostatnimi czasami i tak zapanowała dzicz w trakcie zapisów, więc nie dziwię się Kalesoniowi
-
Krzysiek_312
- Oszukista
jakby był 4 to od razu mówię, że będę na pewno