Galeria Krasnoludów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Galeria Krasnoludów
tak jak Grzegorz proponuje albo na czarną zbroję nałożyć mocno rozwodniony mithril oczywiście w kilku warstwach wynik powinien być zacny, ja próbuję tego samego tylko z czerwienią właśnie
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
Booxi, widzę nowy avatar
Wróciłeś do "korzeni" po naprostowaniu przez administrację
Wróciłeś do "korzeni" po naprostowaniu przez administrację
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
zauważyłem, że na tym forum są równi i równiejsi, mój gif był permanentnie usuwany natomiast inny dobrze znany użytkownik może sobie mieć taki, jak tylko wpadne na pomysł jak zmniejszyć / zhostować gifa (możę ktoś ma jakiś pomysł to zapraszam na pw) to wracam do mojej pięknej azjatki
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kombinuj Booxi - azjatka była lux . Koniec offtopu.
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Jako że galeria krasnoludów zamieszczę fotki mojego krasia w galerii ogólnej nikt nie skomentował, może tu ktoś to zrobi...
i ta fotka dla pokazania wzoru na naramienniku
PS: Jak ktoś byłby zainteresowany kupnem to proszę o PW
i ta fotka dla pokazania wzoru na naramienniku
PS: Jak ktoś byłby zainteresowany kupnem to proszę o PW
- Jacek_Azael
- Masakrator
Witam, jeden kolega łanie pomalował te figurki, a ja mam pytanie, a mianowicie, czy ten sztandarowy to bugman jest, cały czas myslałem, ze to jakiś Chd, bo sam mam takiego i stąd moje pytanie, pozdrawiam, Jacek.
to jest 2 edycyjny sztandarowy do bugman rangersów
- Jacek_Azael
- Masakrator
myślę, że on go nie potnie tylko pomaluje w złe barwy
Nie lubię tego modelu, ale malowanie spoko. Jak dla mnie trochę za jasny jest ten niebieski.
@Booxi: Znowu Ci się do avatara czepiają
@Booxi: Znowu Ci się do avatara czepiają
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Skończyłem runelorda:
Żeby nie dawać po 2x tego samego więcej zdjęć w galerii:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 6&start=60
Żeby nie dawać po 2x tego samego więcej zdjęć w galerii:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 6&start=60
Malowanie bardzo ciekawe, choć widzę tu chyba silną dominantę Gryphon Sepia (ja osobiście wolę Devlan Mud). Niebieska wstawka faktycznie wali ostro po oczach, ale jest OK - jeśli stworzysz armię w takiej kolorystyce, to na pewno będzie dobrze rozpoznawalna.Brugzot pisze:Witam brać krasnoludzką, również chciałem zaprezentować swojego woja
Jeśli chodzi o uwagi krytyczne, do dołożyłbym jeszcze z jedną warstwę washa (albo i dwie).
Runelord wyszedł Ci bardzo fajnie (i konwersja, i malowanie), na pewno będzie godnie reprezentować twoją armię.Robo pisze:Skończyłem runelorda:
Ciekaw jestem, skąd udało Ci się zdobyć aż trzech Thoreków
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...