BILATICON VOL VII - REAKTYWACJA - 28.05 - 2600 PKT
Re: BILATICON VOL VII - REAKTYWACJA - 28.05 - 2600 PKT
nono prawie jak master się robi fajnie że tylu doświadczonych graczy się zapisuje
Wysokie elfy: Odłamek z Wiru liczy się jako +1KR;
Jaszczuroludzie: Kostka Ciemności liczy się jako +2 KR;
Chyba powinno byc na odwrot bo jak item na 4+ konczacy faze magii, na dodatek nadal mozna wlozyc ifke i jajo z niego wyjdzie jest za 2 dd zas item robiacy to z bazy bez mozliwosci obejscia za 1?
Chyba powinno byc na odwrot bo jak item na 4+ konczacy faze magii, na dodatek nadal mozna wlozyc ifke i jajo z niego wyjdzie jest za 2 dd zas item robiacy to z bazy bez mozliwosci obejscia za 1?
podpis nieregulaminowy - administracja
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
" wszystko może się zdarzyć "Malal pisze:Wysokie elfy: Odłamek z Wiru liczy się jako +1KR;
dwa dni mogło być ciekawe
może bestiami pojadę
Dostałem zaproszenie w góry i miałem olać... ale taka ekipa.... 50 os WTF!!!!!
Zobaczyłem liste zgłoszeń i chyba zmienie priorytety kogo obchodzą góry i kobiety skoro można ludki przesuwać:)
Zobaczyłem liste zgłoszeń i chyba zmienie priorytety kogo obchodzą góry i kobiety skoro można ludki przesuwać:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Zaktualizowałem listę chętnych uczestników, jakby co to pisać, jeśli kogoś pominąłem. Laik na bieżąco podpowiada mi kto dosłał rozpy w razie czego.
Już na tą chwilę mamy więcej chętnych, niż było ludzi na Arenie Oczywiście wszystko zależy od tego, ilu naprawdę się zjawi, a my gorąco zapraszamy, tylko u nas tak super przesuwa się figurki
Już na tą chwilę mamy więcej chętnych, niż było ludzi na Arenie Oczywiście wszystko zależy od tego, ilu naprawdę się zjawi, a my gorąco zapraszamy, tylko u nas tak super przesuwa się figurki
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Potwierdzam, drukujemy rozpy. Nowe TK nie dostają żadnych bonusów.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
PS będzie brał 1 kość z limitu
Hierotian nie zmienia faktu że trzeba mieć 3 na kościach.
Cube of Darkness będzie zabierało 1 DD(a nie 2).
(trafi to do regulaminu wkrótce)
Hierotian nie zmienia faktu że trzeba mieć 3 na kościach.
Cube of Darkness będzie zabierało 1 DD(a nie 2).
(trafi to do regulaminu wkrótce)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.