bedziemy gadac w sobote.Nawet niewiem czy bedzie furaGremlin pisze:Może cos się zmieniło? Nie ukrywam, że załapał bym sie do samochodu gdyby było wolne miejsce.Myth pisze: Lista zgłoszen na Billaticon:
40. Kraków (rezerwacja)
41. Kraków (rezerwacja)
42. Kraków (rezerwacja)
43. Kraków (rezerwacja)
44.
[
21.05.11 Turniej w Magic Traders Krakow
Re: 21.05.11 Turniej w Magic Traders Krakow
Limit miejsc 20, więc spoko 
Gramy na tarasie?
Gramy na tarasie?
Wisła Kraków.
ostatnio graliśmy z kumplem na tarasie w czasie turnieju Magica. To było ekstremalne przeżycie....
Gracze w WFB to przynajmniej jakieś szczątki kultury mają a Magic-owcy to jakaś dzicz jest. Chcieli nam figurkami rzucać
Że nie wspomnę jak flaszkę pod stołem obalali właściwie nawet się nie kryjąc... 
Taa, tylko żeby tym razem przyjechał, a nie jak ostatnio... Ale spoko, teraz ja jadę z nimi, więc nie ma opcji, żeby nie dotarli 
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Ale sie ludu zapisało
Pamiętajcie tylko zeby nie było takiej akcji jak kiedyś gdzie zapisalo się 2x osób a okazalo się ze jest nie całe 10. Nagrody mamy zacne, wiec warto wpaść i coś wyrwać.
Moja oferta malarska:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
przypuszczam ze jutro nie dotre z rana ale was odwiedze chopaki.. juve>ludki
No i po turnieju. Machnę na szybko jakaś relacje
1 bitwa vs TK UD
UD miał dziwną rozpę na kingu, dużej liczce i klocku 8 rydwanów. Ucieszyłem się brakiem katapult, jednakże perspektywa dostania 5k6 impactów z s5 trochę mnie przerażała. Na szczęscie udało mi się zablokować ten oddział orłami i uszczuplić nieco łucznikami i magią, w między czasie WL uporali się z resztą armii TK i mogli na spokojnie zająć się rydwanami.
20:0
2 bitwa vs DoCh
Demony generalnie nie są ciężkim przeciwnikiem dla HE, ale niestety przeciwnik miał keepera z tym mieczykiem za 100pkt, więc moji WL nie mieli z nim szans. Sprawa była prosta: KoS dojdzie do CC, przegrywam maską. Nie dojdzie, wygrywam maską. Nieco przyfarciłem i po dwóch turach magii i ostrzału w końcu się złożył, a reszta oddziałów nie była w stanie powstrzymać naporu 2x30 WL.
3 bitwa vs WE Laika
Laik powstrzymał moje pasmo zwycięstw swoją drewnianą armią tj. z 3 drzewcami. Mój błąd polegający na zbytnim rozproszeniu wojski i niefart w kostkach spowodowały, że Laik bezkarnie podszedł pod moje pozycje, okrążył i wymordował moje biedne elfiki
Jedynym moim sukcesem było zabicie wszystkich drzew, niestety zabiłem tylko je, co skończyło się przegraną i stratą 1 miejsca.
3:17
top4
1. Laik
2. Krakowski gracz którego nie znam, sry
3. Ja
4. Solo
Turniej w bardzo fajnej atmosferze, obfitujący w różnorakie atrakcje, jak choćby przenoszenie blatu z figsami z tarasu, bo zaczeło lać
Czekam na kolejny, z pewnoscią przyjadę
Nie znalazł ktoś maga HE? Nie mogłem swojego znaleźć na stole, jak też paru innych figsów
1 bitwa vs TK UD
UD miał dziwną rozpę na kingu, dużej liczce i klocku 8 rydwanów. Ucieszyłem się brakiem katapult, jednakże perspektywa dostania 5k6 impactów z s5 trochę mnie przerażała. Na szczęscie udało mi się zablokować ten oddział orłami i uszczuplić nieco łucznikami i magią, w między czasie WL uporali się z resztą armii TK i mogli na spokojnie zająć się rydwanami.
2 bitwa vs DoCh
Demony generalnie nie są ciężkim przeciwnikiem dla HE, ale niestety przeciwnik miał keepera z tym mieczykiem za 100pkt, więc moji WL nie mieli z nim szans. Sprawa była prosta: KoS dojdzie do CC, przegrywam maską. Nie dojdzie, wygrywam maską. Nieco przyfarciłem i po dwóch turach magii i ostrzału w końcu się złożył, a reszta oddziałów nie była w stanie powstrzymać naporu 2x30 WL.
3 bitwa vs WE Laika
Laik powstrzymał moje pasmo zwycięstw swoją drewnianą armią tj. z 3 drzewcami. Mój błąd polegający na zbytnim rozproszeniu wojski i niefart w kostkach spowodowały, że Laik bezkarnie podszedł pod moje pozycje, okrążył i wymordował moje biedne elfiki
3:17
top4
1. Laik
2. Krakowski gracz którego nie znam, sry
3. Ja
4. Solo
Turniej w bardzo fajnej atmosferze, obfitujący w różnorakie atrakcje, jak choćby przenoszenie blatu z figsami z tarasu, bo zaczeło lać
Czekam na kolejny, z pewnoscią przyjadę
Nie znalazł ktoś maga HE? Nie mogłem swojego znaleźć na stole, jak też paru innych figsów
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
-
Catafractus
- Mudżahedin
@Solo - jednak miałem rację -helca, może strzelać bez krasnali por. FAQ 1.3 do wochu. nie zmienia to faktu, że bitwa była interesująca i epicka
Oficjale wyniki turnieju:
1. Laik
2. Lisiński
3. Andrzej
4. Fluffy
5. Solo
6. Catafractus
7. Piotr Nowak
8. Ritter
9. Eltharion
10. QC
11. Xier
12. Piotr.B
13. Kępa
14. Szczurek
15. Undead plewa nad plewami
16. Sevi
Wszystkim dziękuje za przybycie, mam nadzieję że się podobało. Następny turniej nie wiem kiedy muszę z Żółwiem pogadać odnośnie terminu
1. Laik
2. Lisiński
3. Andrzej
4. Fluffy
5. Solo
6. Catafractus
7. Piotr Nowak
8. Ritter
9. Eltharion
10. QC
11. Xier
12. Piotr.B
13. Kępa
14. Szczurek
15. Undead plewa nad plewami
16. Sevi
Wszystkim dziękuje za przybycie, mam nadzieję że się podobało. Następny turniej nie wiem kiedy muszę z Żółwiem pogadać odnośnie terminu
Ostatnio zmieniony 22 maja 2011, o 11:58 przez Undead, łącznie zmieniany 1 raz.