Skaveńskie Q&A
Moderator: Hoax
Re: Skaveńskie Q&A
no niestety, ciężko teraz operować kołem. zasłaniać żeby się nie ruszało ciężko czymś małym bo impkaty zadaje, a zasłaniać klockiem to wielkie ryzyko że się nie wyrobi do końca gry żeby go objechać:/ Ja je widzę tylko na flankę żeby jechało gdzie może (bo łatwo je wrogowi ustawić w niepasującym nam kierunku), ale tam z kolei bez wsparcia może sobie nie poradzić z byleczym.. w każdym razie o polowaniu na smoki, ST czy inne paskudztwa można chyba zapomnieć, sam losowy ruch był już ciężki do opanowania żeby dojechać w co się chce strzelić i to mając możliwość wheeli:/ teraz to taki bardzo drogi rydwan z mniejszym średnim zasięgiem szarży i zerową mobilnością...
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Heh, stare dzieje, ale tak było
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
szkoda bo wole model i klimat koła od abomki...;]
A jak się ma to o wirtualym pivocie do ruchu naszych ulubieńców? Bo LS coś tam o tym dyskutowała ostatnio, ale nie wiem co z tego wynikło.
Jeśli dzwon styka się z wrogimi modelami, to można bić po seerze (o ile nie było wyzwań oczywiście).
Bartas pisze:a jak to jest z tymi tokenami w końcu, można przekraczać nimi limit 6 kości na czar?
Goglem pisze:tak
podpieram pytanieBartas pisze:z czego to wynika?
z czego to wynika, uściślenia? lista sędziowska? w faqu nic na ten temat nie ma... a jeśli można przekraczać 6 kości na czar, to czy tokeny liczą się do limitu generowania 2 dodatkowych kości na kolejkę w EURO?
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Logiczne raczej
Znaczy się ja sobie zrobiłem ksero i powykreślałem to co jest nieatkualne (naleciałość 7ed ), tak więc logicznie patrząc to może brać ponad limit.
Równie dobrze można mówić, że działa krasnoludów z runami mogą normalnie strzelać podczas storm bannera.
Równie dobrze można mówić, że działa krasnoludów z runami mogą normalnie strzelać podczas storm bannera.
-
- Pseudoklimaciarz
Witam,
co do tokenów - Faq 1.4 str. 5
"Page 108 – Warpstone Tokens, third paragraph
Ignore “although this does allow users to roll more dice than is
normally allowed by their level.”
co do tokenów - Faq 1.4 str. 5
"Page 108 – Warpstone Tokens, third paragraph
Ignore “although this does allow users to roll more dice than is
normally allowed by their level.”
Kontrowersyjne pytanie - grywa ktoś bez niewolników? jakie opinie? Narazie grywam Skavenami jedynie na proxach, oprzeć armię głównie na Klanbratach a nie na Niewolnikach to po prostu trudniejsza gra jak dla mnie ale też zdecydowanie ciekawsza - taki klimacik Skavenów mi właśnie pasuje (tak, tak wiem nietypowa wizja)
clany giną prawie tak samo jak niewolnicy, atakują prawie tak samo a kosztują zdecydowanie więcej... ale może to być jakiś pomysł tylko w corach i tak nie ma co dawać a slavy chociażby do trzymania magów są fajne.