CUD NAD WISŁĄ - turniej w Toruniu 30.06.2007
Przypominam, że rozpiski należy wysyłać do jutra, a kilka osób jeszcze nie przysłało.
Nie mam też kilku nr id. z ligi. Prosiłbym o uzupełnienie:
13. Michał Bochyński DWARFS (toruń) R
15. Łukasz Lipka SKAV (toruń) R
20. Łukasz Makowski HE (toruń) R
24. Hirek CHAOS (toruń)
27. Łukasz Kędziora DWARFS (inowrocław) R
Nie mam też kilku nr id. z ligi. Prosiłbym o uzupełnienie:
13. Michał Bochyński DWARFS (toruń) R
15. Łukasz Lipka SKAV (toruń) R
20. Łukasz Makowski HE (toruń) R
24. Hirek CHAOS (toruń)
27. Łukasz Kędziora DWARFS (inowrocław) R
Dimmu rzucam ci challange -za atak na barda heheheheh;)
osttnio bydgoszcz ostro nas pocisnela ( mnie nie bylo),ale honoru poznania wypada bronic nawet na wyjezdzie
prosze o dopisanie jeszcze artura marciniaka ze swoimi wood elfami(poznan)-rozpe najwyzej dosle
osttnio bydgoszcz ostro nas pocisnela ( mnie nie bylo),ale honoru poznania wypada bronic nawet na wyjezdzie
prosze o dopisanie jeszcze artura marciniaka ze swoimi wood elfami(poznan)-rozpe najwyzej dosle
LISTA ZAMKNIĘTA!! LIMIT MIEJSC OSIĄGNIĘTY!!!
No, też jestem w szoku
a przecież jeszcze plock mial byc i pare osob z bydzi odpadło...
imponujące, bedzie trudniej wygrac ale chwała wieksza
Jak się spóźnicie 15 min, to nic się nie stanie, ale końca turnieju nie możemy przesunąć, bo mamy sale max do 19
- Eksara_Kun
- "Nie jestem powergamerem"
Jak przybywa XIII Kohorta to zawsze rośnie liczba graczy na turnieju....Asarnil pisze:No, też jestem w szoku
A dobrze się trzymamy... Prawda hirek??hirek pisze:Rany julek! 37 osób i aż 8 armii krasnali, kurde, a myślałem że to wymierająca rasa Twisted Evil
Inaczej. Jak my organizujemy turnieje to jest tylu graczyEksara_Kun pisze: Jak przybywa XIII Kohorta to zawsze rośnie liczba graczy na turnieju....