Granie w Lublinie
Re: Granie w Lublinie
Oj tam karasie mają teraz trochę lepiej niż kiedyś więc może warto się przełamać
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
i tak nie będą miały tak jak na pocz 7 ed... ech pikne czasy, w razie czego mam tez wapierze i trochę HE i skavenów i tez mi się nie chce grać, pojebane szarżowanie i wogle gra się zjebała
a przełamie się jak dostaniemy mastera... na masterku muszę zagrać, nawet ogrami
a przełamie się jak dostaniemy mastera... na masterku muszę zagrać, nawet ogrami
a gole baby beda? to przyjade!
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
ja juz tam wole 2 nagie miecze ;PPijak pisze:Tego to nie wiem ale jak będzie odpowiednia ilość wódki to będzie goły Karabin
ale gole baby powinny byc! gole baby, wino i spiew!
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
jezeli w tym temacie zglosi sie jeszcze kilka osob to cos zorganizuje w Lublinie regularnego.
Czy byliby chętni na piątkowe spotkania?
Czy byliby chętni na piątkowe spotkania?
Na przykład ja byłbym chętny
-
- Plewa
Witam,
Na początek chciałbym wskrzesić ten wątek. O, już wstał.
Wróciłem do Lublina i Warhammera po dłuższej przerwie. Chyba dużo się pozmieniało od moich czasów. Chciałbym się zorientować kto grywa w Kozim Grodzie, nawet sporadycznie.
Pozdrawiam,
Greater Pytek
Na początek chciałbym wskrzesić ten wątek. O, już wstał.
Wróciłem do Lublina i Warhammera po dłuższej przerwie. Chyba dużo się pozmieniało od moich czasów. Chciałbym się zorientować kto grywa w Kozim Grodzie, nawet sporadycznie.
Pozdrawiam,
Greater Pytek
Coś tam się dzieje. Można doszukać się z 10 grających osób i wszystko zmierza w lepszym kierunku niż dotychczas
- OverlordSlayer
- Wałkarz
O której i gdzie się spotykacie? Wpadłbym do was zapytać co słychać.
Jak bedzie coś regularnego to dajcie znać, może sam odkurzę swoje graty i przyjdę. Póki co nawet nie wiem jakie weszły zmiany w nowej edycji
PAPIRA PAM PARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
PAM PARA PAMPARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
LAP PIBI PAM PARARIRA...
http://www.youtube.com/watch?v=Tq3VBN4IzQs