Gildia Kupiecka
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Gildia Kupiecka
Nie wiem czy to dobry temat, więc pytam :
mam trochę metalowych kraśków na wymianę, bo mam zdublowane. Raczej interesuje mnie wymiana - może ktoś ma z kolei zdublowane figsy, których mnie brakuje? Jutro zamierzam porobić fotki i zamieścić. Jak ktoś by chciał wziąć udział w takiej wymiance to by napisał pw i zapodał w nim fotki swoich dwarfów wraz z propozycjami wymiany. Takiego mam pomysła. Co wy na to?
mam trochę metalowych kraśków na wymianę, bo mam zdublowane. Raczej interesuje mnie wymiana - może ktoś ma z kolei zdublowane figsy, których mnie brakuje? Jutro zamierzam porobić fotki i zamieścić. Jak ktoś by chciał wziąć udział w takiej wymiance to by napisał pw i zapodał w nim fotki swoich dwarfów wraz z propozycjami wymiany. Takiego mam pomysła. Co wy na to?
popieram
dodatkowo...
ogłaszam:
Zanabedę droga kupna sztandarowych od thundów/warków/minerów oraz muzyka od thundów ze SkullPassa w każdym (niepociętym) stanie, wymiana na walutę, piwo, uśmiech, uścisk dłoni... co kto woli.
Oferty poproszę PW!
dodatkowo...
ogłaszam:
Zanabedę droga kupna sztandarowych od thundów/warków/minerów oraz muzyka od thundów ze SkullPassa w każdym (niepociętym) stanie, wymiana na walutę, piwo, uśmiech, uścisk dłoni... co kto woli.
Oferty poproszę PW!
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wrzuciłem fotki moich figsów w temacie Wymiana. Może ktoś też ma duble, będzie zainteresowany i nawzajem uzupełnimy swoje szeregi...
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 65&start=0
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 65&start=0
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Ja mam na sprzedaż własnoręcznie zrobionego longbearda
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 41#p746741
oferty na PW
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 41#p746741
oferty na PW
To ja się przyłączam do opcji wymiany archiwaliów.
Odkurzyłem właśnie moją półkę z WFB i postanowiłem w końcu pouzupełniać pewne braki.
Interesuje mnie wymiana starych longbeardów i slayerów na innych longbeardów i slayerów.
Jak obfotografuję to co trzeba to zamieszczę fotki czego mam za dużo a czego mi brak.
Jak by co to kontakt przez PM.
Odkurzyłem właśnie moją półkę z WFB i postanowiłem w końcu pouzupełniać pewne braki.
Interesuje mnie wymiana starych longbeardów i slayerów na innych longbeardów i slayerów.
Jak obfotografuję to co trzeba to zamieszczę fotki czego mam za dużo a czego mi brak.
Jak by co to kontakt przez PM.
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
-
- "Nie jestem powergamerem"
Kupię podręcznik do dwarf
ogłaszam ponownie:
Oferty poproszę PW!
Oferty poproszę PW!
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
a ja szukam:
- Drunken Młotkowego i Górnika
- kuszników z 5ed (przedewszystkim modele w czerwonych otoczkach)
- 4-5 thunderow z 5ed
- stone thrower z 6ed
i to chyba właściwie wszystko... możliwość jakiejś wymiany (jak wróce do domu na weekend to sprawdze czego mam nadwyżki..)
- Drunken Młotkowego i Górnika
- kuszników z 5ed (przedewszystkim modele w czerwonych otoczkach)
- 4-5 thunderow z 5ed
- stone thrower z 6ed
i to chyba właściwie wszystko... możliwość jakiejś wymiany (jak wróce do domu na weekend to sprawdze czego mam nadwyżki..)
Ostatnio zmieniony 8 cze 2011, o 11:12 przez Gobo, łącznie zmieniany 1 raz.
PWKraggo pisze:Mam dychę strzelców ze skullpassa Kiedyś pisałeś, że się minęliśmy, a ich szukałeś... to może tym razem?
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
-
- "Nie jestem powergamerem"
Kupie kilka metalowych modeli :
-Warriors
-Rangers
-Hammerers
-Miners
-Quarrellers
-Organ Gun(jedne)
-Cannon(jeden)
-bohaterzy